Teraz jest środa, 21 listopada 2018, 08:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Długość filmu w premiere 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Długość filmu w premiere
A czy udało się Wam zrobić dłuższy film niz 3 godz. w Premiere np. Klient życzt sobie weselko 4 godz.


czwartek, 6 czerwca 2002, 09:55
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe
W AP najdłuższy projekt to 3 h, trzeba po porstu robić następny projekt. Ja tak zawsze robię. Wadą jest iż po 3 h musisz robić wyciemnienie (by wstawić następny projekt) ,ale to tylko chwila i obraz pojawia się na nowo.


piątek, 7 czerwca 2002, 08:51
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Jest to ograniczenie samego programu i nic na to się nie poradzi.


sobota, 8 czerwca 2002, 00:12
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 03:22
Posty: 321
Lokalizacja: Poznań
Post 
UMS nie ma tego ograniczenia

_________________
Garfild


poniedziałek, 10 czerwca 2002, 15:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post cd do tematu
Mam lepsze rozwiązanie problemu 3-ch godzin w projekcie A.P.
Ja osobiście nie tworzę projektu aż mi zabraknie listwy timeline, ale urywam ten pierwszy gdzieś na filmowanych stolikach. Kolejny projekt rozpoczynam od innego stolika z gośćmi i jedyne połączenie "na ostro" nie będzie z pewnością żucało się w oczy (to lepsze niż wyciemnienie), a po za tym przeskok dźwięku będzie praktycznie nie zauważalny (wrzawa przy stolikach jest w miarę jednakowa. Pozdrawiam wszystkich.


sobota, 6 lipca 2002, 14:58
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 03:22
Posty: 321
Lokalizacja: Poznań
Post 
to wszystko zalezy od okolicznosci
teraz np. montuje big band festiwal, 4 godziny koncertu w ap
musze zrobic 3 projekty, bo material mi sie nie miesci na twardym ( z 2 kamer). Wyciemnienie odpada, bo to byl koncert za koncertem 1 dnia z 10 minutami przerwy. Tak wiec wyciemnienie odpada, nie ma uzasadnienia. Drugi projekt ustawie troszke szybciej, puszcze pauze w magnetowidzie jak bedzie odpowiedni moment. Obraz nie ma wiekszego znaczenia, bo bedzie w planie ogolnym caly zespol, natomiast dzwiek bede musial w timeline wyciszyc by wszedl gladko

tak wiec, to wszystko zalezy od okolicznosci. Cieszmy sie ze filmy 4h to zadkosc

_________________
Garfild


sobota, 6 lipca 2002, 16:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL