Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 11:57




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 
 Premier CS5 a programy ProDAD 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Premier CS5 a programy ProDAD
Witam, oriętuje sie ktos czy programy Vitascena , Heroglyph i Marcalli prawidłowo współpracują z premierem cs 5?
Pozdrawiam


czwartek, 22 lipca 2010, 14:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 9 lutego 2009, 23:15
Posty: 43
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Bogdan napisał(a):
Witam, oriętuje sie ktos czy programy Vitascena , Heroglyph i Marcalli prawidłowo współpracują z premierem cs 5?
Pozdrawiam

Na stronie ProDAD nic nowego nie piszą, żadnych nowych łatek pod CS5 nie widać.Przy Vitascene jest tylko info że program działa na Win 7 32/64 bit.


czwartek, 22 lipca 2010, 18:00
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Zgadza sie, to ze pod 7 -64 pracuje to wiem, tylko chodzi mi o to jak to wygląda w praktyce premierem cs 5
Pozdrawiam


czwartek, 22 lipca 2010, 22:55
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2010, 23:36
Posty: 3
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Potwierdzam, u mnie działa


czwartek, 22 lipca 2010, 23:51
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Vitascena , Heroglyph i Marcalli na windows 7 64 bit na premierze 5?
Sory ze sie upewniam, ale wczoraj rozmawiałem na GG ze jednym człowiekiem który stwierdził ze niestety nie działa prawidłowo.
Mógł byś kolego DoriaN cos wiecej napisac na ten temat?
Pozdrawiam


piątek, 23 lipca 2010, 08:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 764
Lokalizacja: Polska
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Panowie... przyjmijcie do wiadomości, że 32 bitowe pluginy nie będą działały w 64 bitowym programie. Dotychczas pomimo używania systemu x64 Premiere zawsze był 32 bitowy i dlatego wszystko działało. Od wersji CS5 Premier jest 64 bitowy i potrzebuje 64bitowych pluginów. PRO DAT sie nie popisał i nie przygotował produktu 64 bitowego.

_________________
OSX 10.12 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100 - GH2 - TascamDR07


poniedziałek, 26 lipca 2010, 12:42
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 25 maja 2007, 14:08
Posty: 15
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
A jaką alternatywę polecacie zamiast VITASCENE, tak żeby działało pod CS5?


wtorek, 10 sierpnia 2010, 17:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 20 kwietnia 2006, 00:56
Posty: 5
Lokalizacja: Earth - Roswell
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
:D
MERCALLI 2.0 pod AP CS5 i AE CS5 pracuje normalnie
:lol:


wtorek, 5 października 2010, 09:05
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Zawsze to cos, a co z resztą programów prodat? Czy coś już sie zmieniło?
Pzdr


wtorek, 5 października 2010, 09:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 764
Lokalizacja: Polska
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
mrc87 napisał(a):
A jaką alternatywę polecacie zamiast VITASCENE, tak żeby działało pod CS5?


Sa nowe pluginy New Blue, kilka przejść z Vitascene potrafią zasymulowac, ale jakoś nie przypadły mi do gustu. Coraz mniej cierpliwie, ale jednak.... czekam

_________________
OSX 10.12 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100 - GH2 - TascamDR07


czwartek, 7 października 2010, 18:18
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Czyli podobnie jak ja, no cóż, podobno cierpliwość to cnota, mam nadzieje ze nie pęknie :lol:


czwartek, 7 października 2010, 18:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 13 kwietnia 2005, 19:48
Posty: 764
Lokalizacja: Polska
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Bogdan napisał(a):
Czyli podobnie jak ja, no cóż, podobno cierpliwość to cnota, mam nadzieje ze nie pęknie :lol:

Nawiasem mówiąc szlag mnie trafia, że to tak długo trwa :lol:.
Zakończyłem testy triala ++ :D i jestem gotów na zakup upgrade, ale w związku z przegubami i półosiami w Peugeociku 206 muszę przegrupowac nieco upgrade z softu na hardware :lol:

_________________
OSX 10.12 - FCPX -HMC151 do sprzedania - C100 - GH2 - TascamDR07


piątek, 8 października 2010, 14:35
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:57
Posty: 181
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Proponuje po upgrade hardware, zmianie powyższego na tej samej nacji co produkty ProDad,a. Wtedy bedziesz miał tylko soft na głowie, hardware rzadko ci przypomni o swoim istnieniu.
Pzdr


piątek, 8 października 2010, 15:41
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 24 listopada 2007, 18:48
Posty: 104
Post Re: Premier CS5 a programy ProDAD
Witam weekendowych forumowiczów
Czy coś "drgnęło" w temacie pluginy ProDAD do CS5. Chodzi mi o kilka bajerów w rodzaju Vitascene.
Jeżeli ma ktosik cokolwiek wiedzy na temat świeżutkich pluginów proszę o wpis

Pozdrawiam serdecznie i dziekuje z góry


sobota, 20 listopada 2010, 09:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL