Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 22:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Avid + np. Premiere + np. Vegas/Edius 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 10 lipca 2010, 12:12
Posty: 102
Lokalizacja: wawa
Post Avid + np. Premiere + np. Vegas/Edius
Kiedys - ze 6 lat temu nie dalo sie zainstalowac na tym samym systemie Avida i Premiere Pro. Avid "gryzl" sie takze z innymi programami do obrobki.
Nie uzywalem Avida od tamtego czasu wiec pytanka...
1 - Najnowsza wersja Avida to chyba "avid media composer 5" (tak przynajmniej wynika z ich strony)?
2 - No i czy da sie zainstalowac na tym samym systemie co Adobe Premiere CS5?
Chcialbym powrocic na chwile do Avida (chyba gdzis znajde triala), a pracuje m.in. na Premiere.
???


wtorek, 3 sierpnia 2010, 21:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 18 stycznia 2010, 17:01
Posty: 1509
Post Re: Avid + np. Premiere + np. Vegas/Edius
kiedyś avid gryzł się z premierę bo wymagały innych kolntrolerow OCHI-od premiera 1.5 premier stało się stało podobne do avida wiec się nie gryza

_________________
Sony NEX-VG10 nex5N nex5r Athlon 5600+ 8 gb RAM gtx-460 Adobe CS-5 kuferek do lampy


wtorek, 3 sierpnia 2010, 21:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL