Teraz jest środa, 18 lipca 2018, 09:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 pinnacle studio 12 ultimate 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2010, 10:36
Posty: 16
Post pinnacle studio 12 ultimate
Mam pinnacle studio ultimate 12 i windowsa XP sp2, mam zamiar zmienic kompa i zarazem windowsa na 7. pytanie: czy pinnacle bedzie chodzic na 7? w wymaganiach jest windows xp sp1 i sp2, wimdows vista sp1. wie ktoś cos na ten temat? prosiłbym o pomoc


poniedziałek, 9 sierpnia 2010, 22:29
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 13 kwietnia 2010, 22:41
Posty: 1
Post Re: pinnacle studio 12 ultimate
Radzi sobie bezproblemowo. Sam mam 7 postawioną na 64bitach i pinnacle 12 ultimate pracuje bez problemów


poniedziałek, 21 lutego 2011, 22:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL