Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 09:58




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 dvd studio 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 30 września 2010, 08:27
Posty: 3
Post dvd studio
Witam serdecznie. Od dłuższego czasu bawię się z obróbką w FCP. Niedawno zmieniłem komputer na najnowszego imaca i7 i mam straszny problem z wypuszczeniem materiału w postaci DVD. Montuję na FCP, potem kompresor i potem DVD studio. Jak płytę wrzucę do maca, to oczywiście odtwarza, ale pod windą, lub normalnym odtwarzaczu lub playstation nie ma szans. Już kilka dni kombinuję, kilkanaście płyt ponagrywałem i dojść nie mogę który to parametr jest źle ustawiony. Czy to coś w komputerze, czy w DVD studio?? Bardzo poproszę o pomoc i z góry dziękuję.

Jarek z Jarosławca.


czwartek, 30 września 2010, 08:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2008, 15:45
Posty: 849
Lokalizacja: Katowice
Post Re: dvd studio
...tyle, że kompletnie nic nie podałeś z parametrów i ustawień, jakich używasz!

_________________
pozdrawiam,

Marcin
Wesela na Śląsku
VideoKrupski.pl


czwartek, 7 października 2010, 11:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL