Teraz jest środa, 18 lipca 2018, 15:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Uaktywnij funkcję Dolby 2CH Encoding ? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 15 grudnia 2004, 23:54
Posty: 12
Post Uaktywnij funkcję Dolby 2CH Encoding ?
Kupiłem wersję Pinnacle Studio Ultimate HD14 po rejestracji zmontowałem kilka filmów,ale po ok.tygoniu pojawił się komunikat ,,uaktywnij funkcję Dolby 2 ch encoding" i nic nie mogę zrobic. Komunikat blokuje montaż i edycję. Jak sobie z tym poradzic ?
Z góry dziękuję.


piątek, 19 listopada 2010, 16:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 kwietnia 2010, 11:58
Posty: 563
Post Re: Uaktywnij funkcję Dolby 2CH Encoding ?
Wystarczyło poszukać, było na forum...
Zerknij na ten link - a tam na Formaty wyjściowe (eksport) i w tym punkcie ostatnia linijka. Potem przeczytaj niżej co oznacza podwójna gwiazdka przy tej linii.
Chyba wszystko jasne?


piątek, 19 listopada 2010, 22:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 15 grudnia 2004, 23:54
Posty: 12
Post Re: Uaktywnij funkcję Dolby 2CH Encoding ?
To, że ta opcja jest płatna to wiem ale jak ją anulowac ? Klikając na napis /Nie chcę teraz uaktywniac tej funkcji/ nic ne daje
Komunikat powraca i blokuje pracę programu. Czy obowiązkowo trzeba dokupowac co pewien czs płatne aktualizacje ?


sobota, 20 listopada 2010, 01:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 17 kwietnia 2010, 11:58
Posty: 563
Post Re: Uaktywnij funkcję Dolby 2CH Encoding ?
nypel napisał(a):
Czy obowiązkowo trzeba dokupowac co pewien czs płatne aktualizacje ?

Tego nie wiem, nie używam programu.
Jednak wydaje mi się, że gdybyś nie użył w jakimś projekcie Dolby to komunikat by się nie pojawił. Spróbuj na nowym projekcie, czy jest tak samo. Oczywiście bez użycia Dolby a zamiast np PCM czy MPEG. Jeśli jednak nadal będzie, to zalecam kontakt z pomocą techniczną.


sobota, 20 listopada 2010, 12:17
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 15 grudnia 2004, 23:54
Posty: 12
Post Re: Uaktywnij funkcję Dolby 2CH Encoding ?
Próbowałem już tego to nic nie daje, a pomoc techniczna to masakra !!!
Telefon podany przez producenta jest zawsze niedostepny, a żeby wysłac maila trzeba założyc konto na stronie podanej przez producenta w celu uzyskania dostępu do pomocy technicznej. Zakładem różne konta w Internecie ale takiego przypadku jeszcze nie miałem. Tego nie da się założyc ciagle wyskakuje jakiś błąd :(


sobota, 20 listopada 2010, 13:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL