Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 06:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Adobe, ATI i ... Intel. 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 8 października 2006, 22:17
Posty: 75
Lokalizacja: Eire
Post Adobe, ATI i ... Intel.
Witam po dłuższej przerwie.
Pytanie jest takie czy karta graficzna (HD4890 1GB) może przejąć robotę w Adobe Premiere? Problem w tym że mój procesor to Q9550 i nie mogę zainstalować wtyczki Ati Steam.
Jest jakieś inny sposób?
(oprócz wymiany karty na CUDnĄ lub procka)

_________________
Ireland In My Eyes new==>Belfast Motor Show
ASUS P5Q DeLuxe / Q9550 / 4x2Gb ddr2 Crucial BallistiX 6400 4-4-4-12 / ATI HD4890 OC/ 2,25Tb HDD / Sony HDR-HC9E


czwartek, 3 lutego 2011, 01:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe, ATI i ... Intel.
mozesz jej uzyc tylko do enkodowania poza premierem, robisz z premiera eksport z tym samym presetem co projekt lub uzywasz frameserver a potem przepuszczasz to przez gpu encoder ktory masz w steroniku, nic poza tym nie wycisniesz


czwartek, 3 lutego 2011, 10:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL