Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 12:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 AVCHD w premiere2 ??? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 3 maja 2011, 15:34
Posty: 2
Post AVCHD w premiere2 ???
próbuje wrzucic do premiere2 plik z panasonica fz100 - nie idzie. Czy istnieje wogóle opcja edycji AVCHD w premiere 2?


wtorek, 3 maja 2011, 16:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: AVCHD w premiere2 ???
tak, tylko musisz sciagnac/kupic pakiet mainconcept suite, tam jest szereg kodekow kotrych defaultowo nie ma w premierze (tudziez jego wczesniejszych wersjach)


wtorek, 3 maja 2011, 17:58
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 3 maja 2011, 15:34
Posty: 2
Post Re: AVCHD w premiere2 ???
no tak ale ten pakiet jest tylko do cs5 a ja potrzebuje do 2


środa, 4 maja 2011, 12:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: AVCHD w premiere2 ???
ten pakiet jest nawet do wersji 1.5


środa, 4 maja 2011, 14:32
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL