Teraz jest piątek, 20 lipca 2018, 12:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Pinnacle Studio + Adobe Premiere - jak to połączyć ? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 2 sierpnia 2003, 19:49
Posty: 64
Lokalizacja: Chojnów
Post Pinnacle Studio + Adobe Premiere - jak to połączyć ?
Witam

Moje pytanie to jak połączyć/skojarzyć oba te programy tak aby projekt pinnacla był widziany przez Adobe Premiere.

Jak podpowiedział już kolega Montażysta Darek A. trzeba jakiś plik DLL przegrać ze Studio do AP/plugins tylko właśnie co i jak ? Ktoś pomoże?

Pozdrawiam


wtorek, 26 sierpnia 2003, 09:31
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 2 sierpnia 2003, 19:49
Posty: 64
Lokalizacja: Chojnów
Post 
Nikt nie pomoże ??

Może zetknęliście się już z takim problemem ?

Pozdrawiam


czwartek, 28 sierpnia 2003, 20:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL