Teraz jest wtorek, 20 listopada 2018, 20:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 EDIUS 6 nie mogę znlaeźć opcji z Efektami i Filtrami 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 5 czerwca 2011, 14:00
Posty: 2
Post EDIUS 6 nie mogę znlaeźć opcji z Efektami i Filtrami
Witam,
potrzebuje zrobić cenzure twarzy w materiałach video i do tego celu zaopatrzyłem się w program EDIUS 6 w wersji trial. Wiem że do tego celu trzeba użyć filtru REGION, ale jest w tym rzecz że nie mogę (nie ma) znaleźć cokolwiek co jest związanego z fitrami czy efektami. Mógłby mnie ktoś pokierować?


Załączniki:
Komentarz: Tak to u mnie wygląda
a.JPG
a.JPG [ 71.48 | Przeglądane 139 razy ]
niedziela, 5 czerwca 2011, 14:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 20 marca 2011, 15:48
Posty: 223
Post Re: EDIUS 6 nie mogę znlaeźć opcji z Efektami i Filtrami
W Ediusie 6 zamiast filtru region jest filtr mask a dalej kombinuj.
Pozdro


niedziela, 5 czerwca 2011, 21:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 20 marca 2011, 15:48
Posty: 223
Post Re: EDIUS 6 nie mogę znlaeźć opcji z Efektami i Filtrami
jescze tu http://www.youtube.com/watch?v=ik5B70Lmy2s


niedziela, 5 czerwca 2011, 21:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: EDIUS 6 nie mogę znlaeźć opcji z Efektami i Filtrami
ma tylko podglad i timeline, powiedz gdzie ma kliknac zeby okno z zakladka filtry wyskoczylo :)


niedziela, 5 czerwca 2011, 22:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 5 czerwca 2011, 14:00
Posty: 2
Post Re: EDIUS 6 nie mogę znlaeźć opcji z Efektami i Filtrami
Jama napisał(a):
W Ediusie 6 zamiast filtru region jest filtr mask a dalej kombinuj.
Pozdro

Jak na razie to kombinuje od dwóch dni zeby pokazała się opcja z tymi filtrami i efektami. Nigdzie jej nie ma jak zrobić żeby te menu się pokazało tam gdzie trzeba ?

EDIT:
W zakładce Window layout po zaznaczeniu Normal w końcu się pojawiło okienko z efektami. Wcześniej to musiał być jakiś błąd programu bo nie raz tą opcje zaznaczałem i nic się nie zmieniało.
także dzięki za podjęcie tematu. Pozdrawiam.


niedziela, 5 czerwca 2011, 22:44
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL