Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 08:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Pinnacle Studio 7 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 14 czerwca 2002, 11:20
Posty: 4
Lokalizacja: Olecko
Post Pinnacle Studio 7
Mam nastepujacy problem. Po zainsalowaniu Studio 7 chodzi bez problemu. Zgrywa ok ale w momecie gdy zakoncze zgrywanie program obrabia zapisany plik i generuje blad po ktorym sie wylacza. Tak samo jest w momecie importu innego pliku avi, importuje sie ok ale w momecie gdy rozwbija go na poszczegulne sceny wywala sie tak samo. Poradzcie co moze byc nie tak???

_________________
Daniel


piątek, 14 czerwca 2002, 16:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Przeinstaluj system, zainstaluj program ponownie, pokombinuj ...


wtorek, 18 czerwca 2002, 21:08
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 14 czerwca 2002, 11:20
Posty: 4
Lokalizacja: Olecko
Post 
Robilem z systemem juz rozne cuda. Instalowalem nawet win2000 i spowrotem na 98se to samo w tych obu systemach. Na innym kompie tak samo sie wywala. Juz na prawde nie wiem co robic??? Czy wogole ktos ruszyl tym programem?? Oczywiscie scrackowana werja bo oryginal pewnie chodzi bez problemu. A moze ktos ma linka do sprawdzonej wersji??

_________________
Daniel


środa, 19 czerwca 2002, 09:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Może masz niedobrego cracka , sprubój z innym , napewno znajdziesz innego cracka.Ten może być poprostu do dupy .Powodzenia


środa, 19 czerwca 2002, 15:10
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 02:53
Posty: 254
Lokalizacja: Kraków
Post 
Trzy sztuki tego programu (ORYGINAL :D ) do wygrania juz za tydzien w nowym konkursie w serwisie [url]Wideokamera.info[/url] :P

pozdrawiam

_________________
Dominik Maciaszek .:. admin@swiatobrazu.pl
Administrator


środa, 19 czerwca 2002, 23:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pinnacle
Daniel bardzo proszę o kontakt sword@plusnet.pl


piątek, 28 czerwca 2002, 13:52
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Obrabia czyli dzieli na sceny
wejdż w setup/capture source/wyłącz opcje automatic based.... włącz manual press space.....
i powinno działać.
Ja mam ver 4.13.6 działa bez zarzutu.
Spróbuj użyć programu Kazaa wpisz pinnacle i będziesz miał full versję + serial


wtorek, 20 sierpnia 2002, 17:28
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL