Teraz jest sobota, 17 listopada 2018, 11:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Holywood... 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Holywood...
Jak zastosować przejścia pomiędzy scenami z programu Holywood Pinnacle'a np. w Ulead Video Studio 7?


piątek, 29 sierpnia 2003, 19:51
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Niestety - program Ulead Video Studio nie współpracuje z Hollywod FX, natomiast Ulead Media Studio już tak.


sobota, 30 sierpnia 2003, 21:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
Hollywood FX pracuje z Ulead Video Studio i z Ulead Media Studio Pro - nie pisać głupot.
Wystarczy przenieść plik Hfx4GLD.vfx z folderu C:\Program Files\Ulead Systems\Ulead MediaStudio Pro 7.0\Vfx_plug do folderu C:\Program Files\Ulead Systems\Ulead VideoStudio 7\Vfx_plug. Sprawdziłem osobiście (HFX 4.5.8) i działa, oczywiście do współpracy HFX z UMSP potrzebny jest plugin.


niedziela, 31 sierpnia 2003, 02:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
mozesz mnie jakos nakierowac gdzie znajde ten plugin ?
i z jaka wersja hollywood wspolpracuje ?
szukalem tego, ale bezskutecznie :?


poniedziałek, 1 września 2003, 18:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
Tak, mogę cie nakierować.
Myslę, że plugin jest w twojej skrzynce emailowej.
:D


wtorek, 2 września 2003, 15:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
hehehe, masz racje, wlasnie tak bylo
dzieki raz jeszcze :D


środa, 3 września 2003, 06:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
a do premiere da sie przeniesc ?

uruchamiam instalke holywood do premiere instaluje sie ladnie.Podczas uruchamiania premiere w trakcie ladowania pluginow holywood wywala program. Wylacza sie i nie moge uruchomic premiere.

da sie cos z tym zrobic ?


czwartek, 4 września 2003, 11:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
dac sie da napewno, ale czemu ci wywala blad to nie wiem, moze masz nieodpowiednia werjse hfx ?
bo cos mi sie zdaje ze ktoras chodzi bez plugina z ap jako host


czwartek, 4 września 2003, 12:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
moge tylko napisac co mam :]
HOLLYWOOD FX V4.5.7 GOLD for premiere

plik nosi nazwe hfx45gold.exe wazy 37 055 494 wg commandera :]

jesli to nie ta wersja hfx-a to ktora jest dobra , no i najlepiej skad ja zassac :]


czwartek, 4 września 2003, 19:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
hmmm uzywam ums, ale kiedys testowalem premiere i NAPEWNO mialem hfx, niestety nie pamietam jaka to byla wersja :?
zglos sie do mnie na maila, przesle ci plugin, chyba pomoze
(tam jest wymienione ap jako host)


piątek, 5 września 2003, 06:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL