Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 08:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Production Premium 5.5 pytanie 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1626
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Production Premium 5.5 pytanie
Jak sprawuje się karta Balckmagic Intensity Pro i Vitascene w pakiecie Production Premium 5.5 ?

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


środa, 21 września 2011, 20:14
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2010, 04:32
Posty: 78
Post Re: Production Premium 5.5 pytanie
Z Production Premium CS 5.0.3 działa bardzo dobrze... z CS 5.5 nie wiem.


czwartek, 22 września 2011, 19:48
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1626
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Production Premium 5.5 pytanie
No to super, dzieki

_________________
Panasonic Lumix G7 + Vario 12-35 f2.8, Panasonic Lumix G7 + Vario 14-140 f3.5-5.5, Gimbal Feyju MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


czwartek, 22 września 2011, 20:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Production Premium 5.5 pytanie
jest klopot z formatem avchd z poziomu presetu BM


piątek, 23 września 2011, 01:20
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2010, 04:32
Posty: 78
Post Re: Production Premium 5.5 pytanie
Degenerado napisał(a):
jest klopot z formatem avchd z poziomu presetu BM

Mozesz napisac dokładniej na czym ten problem polega?
AVCHD i BM, jestem ciekaw bo w CS 5 jest ok.


piątek, 23 września 2011, 01:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Production Premium 5.5 pytanie
zatrzymuje sie na zakladkach

Darek/Vidcom moze dokladniej napisac, bo ja osobiscie uzywam decklinka i ten problem nie wystepuje a potwierdzilem tylko z intensity u znajomego ze sie tak zacina

ale.... teraz wysedl update nowy to 5.5 i nowe sterowniki do BM wiec to tez trzeba sprawdzic, bo ja testowalem na pierwszej edycji 5.5 i bodajze 8.0 bm


piątek, 23 września 2011, 02:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL