Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 06:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Czy Vegas Movie 10 odpali na laptopie HP625? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 grudnia 2011, 21:17
Posty: 8
Post Czy Vegas Movie 10 odpali na laptopie HP625?
Witam,
Proszę państwa, zasadnicze pytanie:
Czy na moim laptopie:
Cytuj:
HP 625, Procesor: AMD V120 Processor 2,19 GHz
1,74 GB RAM
dysk twardy: 250 GB
karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 4200


będę wstanie zainstalować: Vegas Movie Studio HD Platinum 10 ??? oraz oczywiście dokonywać postprodukcji filmów, skoro mój laptop nie należy do silnych???

Bardzo zależy mi na odpowiedzi lub zasugerowaniu innego oprogramowania któremu podoła mój HP.
Pozdrawiam. :-|


poniedziałek, 5 grudnia 2011, 18:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2016
Post Re: Czy Vegas Movie 10 odpali na laptopie HP625?
Powinno pójść. Wymagania:
•Microsoft® Windows® XP SP3, Windows Vista® SP2, or Windows® 7
•2 GHz processor (multicore or multiprocessor CPU recommended for HD)
•400 MB hard-disk space for program installation
•1 GB RAM (2 GB recommended)
•IEEE-1394DV card (for DV capture and print-to-tape)
•USB 2.0 connection (for importing from AVCHD or DVD camcorders)
•Windows-compatible sound card
•DVD-ROM drive (for installation from a DVD only)
•Microsoft .NET Framework 3.51 (included on application disc)
•Apple® QuickTime® 7.1.6 or later
•Internet Connection (for Gracenote® MusicID® Service)

Poza tym można samemu sprawdzić ściągając wersję próbną.
http://www.sonycreativesoftware.com/download/trials


poniedziałek, 5 grudnia 2011, 19:25
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 grudnia 2011, 21:17
Posty: 8
Post Re: Czy Vegas Movie 10 odpali na laptopie HP625?
Dziękuje Ci Pinto za pełną odpowiedz ;)

zapytam jeszcze o jedną rzecz jaka mnie nurtuje...
jeśli np. kupuję taką płytkę z oprogramowaniem od producenta (np. sony vegas movie 10) instaluję u siebie na komputerze, to czy już na innym tego nie będę mógł powtórzyć? Tylko raz można wgrać taki program z jednego egzemplarza płyty?? a potem już płytka do kosza jedynie??

Jeśli pytam zbyt naiwnie to wstyd mi :oops: ale liczę jednak na wyjaśnienie ;)

Dziękuję.


wtorek, 6 grudnia 2011, 21:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL