Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 07:20




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Adobe Premiere Pro v7.0 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe Premiere Pro v7.0
Jest już nowa wersja Adobe Premiere Pro v7.0.
Czy ktoś może wie co nowego jest w tej wersji, co zostało ulepszone?
Czy warto sie przesiadać z v6.5.


środa, 3 września 2003, 02:15
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post re
Witam,
Zainstlowałem ten program w niedzielę.
Jak na razie mam "mieszane" uczucia. Interface pozostał prawie nie zmieniony. Niestety nie wszystkie funkcje są tam gdzie "były od zawsze",
stąd konieczna lektura instrukcji obsługi. Opanowanie nowych skrutów zajmie troszkę czasu. Więcej uwag niebawem.
Pozdrówka.


środa, 3 września 2003, 06:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
U mnie nie sie chce uruchomic
Przy probie uruchomienia mam komunikat ze nie posiadam procesora z instrukcjami SSE. Mam Durona 1.3 a z tego co wiem rdzen Morgan posiada w/w instrukcje.
Ma ktos podobny problem ?


Ostatnio edytowano środa, 3 września 2003, 07:35 przez Tommy, łącznie edytowano 1 raz

środa, 3 września 2003, 07:28
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 07:11
Posty: 32
Post 
Z tego co czytalem na forum Adoba, to ludzie z AMD maja ogolnie problemy z tego wzgledu, ze Premiere Pro byl pisany pod platforme Intela glownie (tam tez sie rozwodzono czemu tak a nie inaczej - szkoda to powtarzac). AMD ma wbudowane instrukcje SSE ale jeszcze plyta glowna musi je udostepniac - sprawdz w BIOS'ie czy nie ma jakiegos przelacznika.

_________________
Lukas


środa, 3 września 2003, 07:33
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 07:11
Posty: 32
Post Re: re
Bogusław Spala napisał(a):
Witam,
Zainstlowałem ten program w niedzielę.
Jak na razie mam "mieszane" uczucia. Interface pozostał prawie nie zmieniony. Niestety nie wszystkie funkcje są tam gdzie "były od zawsze",
stąd konieczna lektura instrukcji obsługi. Opanowanie nowych skrutów zajmie troszkę czasu. Więcej uwag niebawem.
Pozdrówka.


A jak tam mozliwosc uzywania "transitions" pomiedzy wieloma warstwami?

_________________
Lukas


środa, 3 września 2003, 07:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
Dzidzior napisał(a):
sprawdz w BIOS'ie czy nie ma jakiegos przelacznika.


no to juz cos, sprawdze po powrocie z pracy


środa, 3 września 2003, 07:49
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
niestety nie ma nic takiego w biosie
hmmm ciekawe czy naprawde nie da sie tego uruchomic na duronie 1.3
na athlonach wam dziala ?


czwartek, 4 września 2003, 07:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 18 maja 2003, 12:49
Posty: 243
Lokalizacja: Lublin
Post 
u mnie na athlonie 1700 smiga :]

faktycznie interfejs zmieniony, nie jestem profesjonalista ale wydaje sie teraz wszystko pod reka, z ta malal roznica ze obsluga tez jest troszke zmieniona :}


czwartek, 4 września 2003, 11:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
gdzie mozna znaleść ?????????


sobota, 6 września 2003, 21:21
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 07:11
Posty: 32
Post 
Narazie to Adobe sprzedaje tylko przez Internet - do sciagniecia. Legalna wersja trial bedzie rowniez wkrotce dostepna.

Tommy - Co do SSE - jezeli plyta nie ma tej opcji, to moze producent wyposcil upgrade BIOS'a, w ktorym ta opcja jest - poszukaj na stronie producenta plyty.

Ja tez czekam na mozliwosc przetestowania swojej maszyny, ale prawie na pewno za kilka miesiecy zrobie upgrade do P4 3 GHz - wtedy i Premiere'a sie kupi wraz z jakas karta.

_________________
Lukas


sobota, 6 września 2003, 22:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
mam problem nie moge zainstalowac adobe premiere pro v7 , prosta rzecz brak seriala , nic nie dziala pomocy ....


poniedziałek, 6 października 2003, 20:19
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 07:11
Posty: 32
Post 
A skad masz tego Premiere'a? Bo jezeli kupiles od producenta to napewno dostales seriala razem z CD :-)

_________________
Lukas


wtorek, 7 października 2003, 19:34
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 8 października 2003, 03:43
Posty: 1
Lokalizacja: Kanada
Post serial
1132-1969-3380-5210-8203-1407


czwartek, 9 października 2003, 01:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post AP 7
Witam. Pytanko: czy w AP 7 można wykonywać authoring DVD?
Pozdr G.


sobota, 11 października 2003, 18:57
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 07:11
Posty: 32
Post 
Nie jestem pewien ale mozna chyba tylko eksportowac do formatu mpeg2 a authoring mozna wykonac w Adobe Encore.

_________________
Lukas


sobota, 11 października 2003, 19:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL