Teraz jest środa, 18 lipca 2018, 03:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Edius 5 i nie działające przejscia 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 19 marca 2010, 16:00
Posty: 57
Post Edius 5 i nie działające przejscia
Wczoraj nagle w trakcie pracy przestały działać mi jakiekolwiek przejścia czy to video czy dźwiękowe, w momencie gdy chcę przenieść jakis efekt np dissolve i połączyć 2 pliki nie pojawia mi sie standardowo cień efektu na TM i docelowo efekt nie zostaje naniesiony... działa na wszystkich dostępnych transitions łącznie z vitascene

jakiś pomysł co to może być???


poniedziałek, 23 stycznia 2012, 12:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2010, 11:05
Posty: 1907
Lokalizacja: Opole
Post Re: Edius 5 i nie działające przejscia
Hmmm
Jeśli TM to to samo co TL to zaznacz klip na tl, a efekt przeciągnij do okna information. Pamiętając o zaznaczeniu i dostępnej palecie:
-video-efekty transformacji
-audio-audio
-na dole klipu-fade i keyers

_________________
Obrazek


wtorek, 24 stycznia 2012, 02:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL