Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 02:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 UVS 6.0 - zawieszanie 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55
Posty: 144
Lokalizacja: Lublin
Post UVS 6.0 - zawieszanie
Do uzytkownikow UVS 6.0!

Czy uzywajac tego programu ( dodajac duzo efektow, muzyke mp3 itd )spotkaliscie z czestym jego zawieszaniem, ze "program wykonal nieprawidlawa opercje i nastapi jego zamkniecie" ??
Jesli taq to jak poradziliscie sobie z tym problemem ( jesli sobie poradziliscie ) :-/ ??
Dajcie znac!

POZDRAWIAM!

_________________
no reason to live but I like it that way


środa, 3 września 2003, 22:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Skrakowalem ten program i sypal mi sie pod win 98 co chwile... prawie nic nie szlo zrobic. Wkrotce mam zamiar zmienic system na xp-ka wiec zobacze jak pod nim pojdzie


poniedziałek, 22 września 2003, 22:52
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55
Posty: 144
Lokalizacja: Lublin
Post 
witam!

Jush sie uparalem z tym problem, tzn nie do konca go rozwiazalem, ale ustapil. Po prostu zmienilem Ulead Video Studio 6.0 SE ( oryginal) na wersje 7.0 ( zkrakow. ) i to zadzialalo. A dlaczego 6.0 sie zawieszala to narazie pozostanie dla mnie tajemnica :-/

Pozdrawiam!

_________________
no reason to live but I like it that way


poniedziałek, 22 września 2003, 23:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Miałem podobny problem i podobnie go rozwiązałem, jak keram. Pytanie jednak podstawowe: czy UVS 6.0 SE chodzi w ogóle pod XP czy nie? Mnie nie bardzo chciał chodzić (zawieszał się, chciał wysyłać komunikaty o błędach itp.). Wersja 7 hula bez zastrzeżeń, więc może wersja 6 nie jest w jakiś tajemniczy sposób kompatybilna z Win XP?


środa, 1 października 2003, 11:38
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 26 sierpnia 2003, 16:55
Posty: 144
Lokalizacja: Lublin
Post 
Witam!

Mam Win Xp i UVS 6.0 SE chodzilo mi bez zastrzezen, tylko sie wlasnie czasem zawieszalo gdy dodawalem sporo efektow do tworzonego filmu, ale ogolnie wszystko gralo :?

_________________
no reason to live but I like it that way


środa, 1 października 2003, 13:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL