Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 08:10




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Problem z Adobe CS4 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 27 sierpnia 2010, 17:40
Posty: 61
Post Problem z Adobe CS4
Przez wiele lat pracowałem na premierze 6.5. Tam łatwo było wyeksportować z timelin'u frame czyli jedną klatkę a inaczej mówiąc wyciać zdjęcie z filmu. czy jest to możliwe w CS4 ? Dzięki za podowiedż


sobota, 25 lutego 2012, 19:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1375
Post Re: Problem z Adobe CS4
ctrl+m i eksportujesz jako Windows Bitmap


sobota, 25 lutego 2012, 21:56
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 27 sierpnia 2010, 17:40
Posty: 61
Post Re: Problem z Adobe CS4
Ctr+M na Timeline czy już w okienku podglądu materiału już Export - Media ? Bo nie chce mi to działać i czy jeśli działa to progarm zapyta się gdzie ma to zapisać na dysku. Pozdrawiam i dziękuję za podowiedż.


piątek, 2 marca 2012, 12:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Problem z Adobe CS4
Robisz file - export media i okienku, które sie pokaże ustawiasz format, w którym ma sie to zapisać: np. widows bitmap lub tiff. Niżej wybierasz gdzie ma być zapisane.
Niestety w CS4 Adobe maksymalnie utrudnił export klatki:) W CS5/CS5.5 ułatwili to trochę:)

Pozdrawiam
Maciej

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


piątek, 2 marca 2012, 14:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1375
Post Re: Problem z Adobe CS4
mmstudio napisał(a):
Niestety w CS4 Adobe maksymalnie utrudnił export klatki:) W CS5/CS5.5 ułatwili to trochę:)

Dokladnie, mozesz napisac jak to jest rozwiazane w CS5?


piątek, 2 marca 2012, 21:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Problem z Adobe CS4
klikasz na button


piątek, 2 marca 2012, 22:05
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL