Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 00:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 ADOBE PREMIERE 7 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post ADOBE PREMIERE 7
witajcie

widziałem możliwości premiere 7,0 są niczego sobie, ale raczej to poprawka premiere 6,5 bo ta ma wiele niedociągnięć ( sami o nich wiele tu piszecie) :D
kto mi powie skąd moge pobrac premiere 7? Na stronie http://www.adobe.com trzeba podać ID lub rejestrować sie - nie ma innej możliwości ?? :wink:

szukam również Hollywooda FX, after effects

pozdrawiam miłe i pomocne dusze


piątek, 12 września 2003, 17:44
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Po pierwsze nie ma adobe premiere 7.0 tylko adobe premiere pro.
Po drógie, jak to ściągnąć? Adobe premiera się nie ściąga tylko kupuje !!!
Zapraszam do http://www.adobe.com/store/products/mas ... atPremiere. Tam jest wszystko na temat kupna tego programu.

eCezary


piątek, 12 września 2003, 20:01
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
eCezary napisał(a):
Po pierwsze nie ma adobe premiere 7.0 tylko adobe premiere pro.
Po drugie, jak to ściągnąć? Adobe premiera się nie ściąga tylko kupuje !!!
Zapraszam do http://www.adobe.com/store/products/mas ... atPremiere. Tam jest wszystko na temat kupna tego programu.

eCezary


piątek, 12 września 2003, 20:02
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 3 września 2003, 07:11
Posty: 32
Post 
Wkrotce Adobe ma wypuscic wersje trial - trzeba poczekac, albo bez czekania kupowac.

_________________
Lukas


sobota, 13 września 2003, 14:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
tego kogo stać to kupuje
tego kogo nie stać ( np. to ja) to ściąga
dzięki za b.dobre porady, ale już ściągam na p2p i tez innym polecam,
bo nie ma sensu kupować programu, który nie jest zrobiony bez błędów,
dzięki którym spędza się nnoce i dnie na konfiguracij kompa, a i tak
nie dziala jak powinno. Ale to juz tak jest, złośliwość rzeczy martwych.

Tylko proszę nie mówcie mi że inne programy to są bez błędów, itp.
Jak narazie to nic idealnego nie ma na rynku, co by mogło zadowolić prawdziwego montażyste.

dzieki pozrówka maryo :D


niedziela, 14 września 2003, 12:28
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
Podaj na mojego maila adres tej stronki...tez chce zobaczyc co Adobe "wymyslil"...pozdrawiam...video@ciechnet.pl


poniedziałek, 15 września 2003, 09:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
cze
proszę Cię bardzo Artuuuro :)
z innymi też sie podzielimy
to chyba tu było:

http://www.wrigleyvideo.com/videotutorial/tutorials.htm

macie coś ciekawego to też podzielcie sie z nami :wink:
cze


poniedziałek, 15 września 2003, 23:41
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 21 stycznia 2003, 11:48
Posty: 76
Post 
Witam :)

Ta stronka...fajna...juz ja widzialem...ale chyba nie o ta strone www chodzilo :)

pozdrawiam


wtorek, 16 września 2003, 09:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Jak to nie ma jak juz mam zainstalowane - ale rewelacji nie ma :)


sobota, 20 września 2003, 19:43
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe premiere pro
myślę że jest znacznie lepszy od poprzednich wersji, przede wszystkim możliwość przejść na każdej ze ścieżek, color correction, oddzielne sekwencje w projekcie które później można połączyć, nie uszkadza projektu przy podkładach mp3 co zdarzało się w każdej poprzedniej wersji.. dla mnie rewelacja... nie działa tylko z zestawem przejść adorage.


pk@sacz.com.pl

pko


poniedziałek, 22 września 2003, 12:33
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 28 czerwca 2003, 08:37
Posty: 102
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
Mam pytanie czy w wersji pro jest dostepna edycja na 2 sciezkach wideo(A/B) czy tylko na 1? Jesli jest taka mozliwosc to jak to przelaczyc?


wtorek, 23 września 2003, 19:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post nie ma takiej możliwości
MrPIotr napisał(a):
Mam pytanie czy w wersji pro jest dostepna edycja na 2 sciezkach wideo(A/B) czy tylko na 1? Jesli jest taka mozliwosc to jak to przelaczyc?


nie ma ścieżek a/b jest jedna dowolna ścieżka i pomiędzy klipy wstawisz przejścia

nie przełączysz już na edycję a/b


sobota, 4 października 2003, 12:22
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
nie ma ścieżek a/b jest jedna dowolna ścieżka i pomiędzy klipy wstawisz przejścia

nie przełączysz już na edycję a/b



beznadziejnie ;/ do kitu ;/


środa, 15 października 2003, 18:53
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 19 sierpnia 2003, 21:44
Posty: 187
Post 
Znaczy to tylko tyle, że można zabłądzić.


piątek, 17 października 2003, 01:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe premiere pro
SLON napisał(a):
Jak to nie ma jak juz mam zainstalowane - ale rewelacji nie ma :)


Mam Adobe lecz nie moge zainstalowa. Jest tam jaki crack ale do konca nie chodzi. Podminielm 2 pliki premiere i setup i po uruchomieniu mówi ze ta wersja Adbe jest ex.....cos tam. Da sie cos z tym zrobic.


czwartek, 23 października 2003, 21:38
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL