Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 02:11




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Premiere CS6 - problem z projektem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 2 lipca 2012, 08:34
Posty: 7
Post Premiere CS6 - problem z projektem
Witam,
wczoraj zakończyłem swój projekt w premiere pro, zapisałem go i wyszedłem z programu dzisiaj przy próbie uruchomienia projektu wskoczyło mi to co w załączniku.
Ktoś ma jakiś pomysł co się mogło stać?

p.s. Ostatni autosave jest sprzed tygodnia a i tak nie chce się uruchomić z powodu jak wyżej, więc opcja odzyskania projektu w ten sposób odpada.


Załączniki:
error.jpg
error.jpg [ 16.12 | Przeglądane 121 razy ]
wtorek, 13 listopada 2012, 17:54
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 października 2009, 23:46
Posty: 47
Post Re: Premiere CS6 - problem z projektem
http://translate.google.pl/translate?hl ... CCEQ7gEwAA


wtorek, 13 listopada 2012, 23:54
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 2 lipca 2012, 08:34
Posty: 7
Post Re: Premiere CS6 - problem z projektem
To ja jeszcze dodam od siebie, jakby ktoś kiedyś potrzebował innego rozwiązania tego problemu:
http://www.mediacollege.com/adobe/premi ... pened.html
http://forums.adobe.com/thread/478332


środa, 14 listopada 2012, 12:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premiere CS6 - problem z projektem
ja dlatego poki co pracuje na 5.5
jeszcze torche musza popoprawiac, edytowanie projektu w notepadzie, zeby go otworzyc to jakas lipa nie z tej ziemi


środa, 14 listopada 2012, 13:03
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 2 lipca 2012, 08:34
Posty: 7
Post Re: Premiere CS6 - problem z projektem
Żeby nie zakładać drugiego tematu, pojawił się kolejny problem - otóż na załączonym obrazku widać, ze nie mogę wybrać nowego projektu z ustawieniami AVCHD.


Załączniki:
picture.jpg
picture.jpg [ 108.46 | Przeglądane 114 razy ]
czwartek, 15 listopada 2012, 19:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Premiere CS6 - problem z projektem
trial nie ma presetow


czwartek, 15 listopada 2012, 19:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL