Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 17:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Sennheiser EW G3 upgrade Softu 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post Sennheiser EW G3 upgrade Softu
Witam,
Czy ktoś upgradował Soft w G3,
jak to się robi ?
Firmware znalazłem tutaj
Rozumie że będzie mi potrzebny adapter usb IrDA
pozdrawiam

_________________
adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie


środa, 14 listopada 2012, 03:06
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 22 września 2011, 19:57
Posty: 162
Post Re: Sennheiser EW G3 upgrade Softu
jambo napisał(a):
Witam,
Czy ktoś upgradował Soft w G3,
jak to się robi ?
Firmware znalazłem tutaj
Rozumie że będzie mi potrzebny adapter usb IrDA
pozdrawiam




Co nowego firmware wnosi jakieś info ?


czwartek, 15 listopada 2012, 17:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 9 listopada 2005, 19:46
Posty: 419
Lokalizacja: ireland
Post Re: Sennheiser EW G3 upgrade Softu
Właściwie sporo...
Supporting the frequency range K
- The Media Control Protocol ? :)
- Bugfix due to store frequencies allocated by WSM
- Engineer Mode for EK 300-IEM G3
- Improved capsule identification for SKM 300 G3, SKM 500 G3
- Support for new WSM functions "Sorting Wizard" and identification
- IP address not affected by RESET
- Additional confirmation to activate RX- and RF-MUTE mode
- Configurable MIC LED function in the SK 300 G3 and SKM 300 G3 menu
- Configurable volume boost in the EK 300 IEM G3 menu
- Improved audio peak detection for warning function
- New frequency ranges J, JB
:twisted: jak w praktyce to się okaże

Ja się decyduje bo nie wiem czemu czasem działa ale w więkrzości nie,
z nadajnikami G2 i G1
tzn odbiornik nie chce się połączyć pomimo takiej samej częstotliwości i nie mam pojęcia dlaczego!
Bywa że nie mam problemu z połączeniem się z jakimś "no name" mikrofonem na którym jest naklejka no: 834.600MHZ i działa
Mam nadzieje że nowy soft zaowocuje brakiem problemów z łączeniem się z G2 przynajmniej.
Jutro powinienem mieć usb IrDA to dam znać jak poszło
najnowszy soft to 1.7.0 ja mam obecnie 1.2.2 i może stąd te kocki...
pozdro

_________________
adobe production cs4 , cs5.5, cs6 http://www.diga.ie


czwartek, 15 listopada 2012, 17:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL