Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 09:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 ADOBE PREMIERE PRO CS3 ERROR - jak rozwiązać ten problem? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 14 stycznia 2013, 23:54
Posty: 2
Post ADOBE PREMIERE PRO CS3 ERROR - jak rozwiązać ten problem?
Witam
Od nie tak dawna zaczęłam się interesować montażem filmu. Program na którym chcę pracować to Adobe Premiere Pro CS3. Kiedy montowałam ze zdjęć było ok teraz pracuje na filmie nagranym z aparatu foto z rozszerzeniem .MOV Niestety wkleiłam kilka ujęć i jeden plik mp3 i pojawiły mi się dwa błędy. Nie mam pojęcia jak rozwiązać ten problem. Czy to może być wina parametrów kompa? Proszę o porady.

Mój sprzęt:
Płyta : ASUS AM3 M4N68T DDR3/VGA/MATX
Procesor: AMD Athlon (tm) II X4 640 3,0GHz
Karta: NVIDIA GF GT 220 1GB
Dysk: HDD Samsung 1TB SATA (32 MB CACHE)
Pamięć : DDR3 2GB/ 1333 MHz - x2
Zasilacz FEVER 400W PFC SILENT
Obudowa
System Windows 7 Ultimate 32bit

Przesyłam PrtSc błędów
Z góry dziękuje za pomoc


Załączniki:
Komentarz: drugi komunikat
bład 2.jpg
bład 2.jpg [ 234.21 | Przeglądane 130 razy ]
Komentarz: pierwszy komunikat
błąd 1.jpg
błąd 1.jpg [ 224.17 | Przeglądane 106 razy ]
wtorek, 15 stycznia 2013, 00:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 6 czerwca 2008, 19:40
Posty: 1237
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: ADOBE PREMIERE PRO CS3 ERROR - jak rozwiązać ten problem?
Kurcze i tak nieźle, że z windą 7 to w ogóle działa.
Pod Premiere CS3 najlepiej Win XP Pro 32 bit z service packiem 2 (Adobe podaje też Vistę, ale to najgorszy z windowsów), 4 GB ram do surówki HD.
A te pliki mov z jakiego urządzenia pochodzą?

http://helpx.adobe.com/x-productkb/poli ... e-pro.html


wtorek, 15 stycznia 2013, 01:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: ADOBE PREMIERE PRO CS3 ERROR - jak rozwiązać ten problem?
najlepiej to xp pro x64, na takim malutkim konfigu to kazde 100mb ramu na wage zlota to wykorzystania, gorzej ze ciezko zdobyc


wtorek, 15 stycznia 2013, 11:45
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 14 stycznia 2013, 23:54
Posty: 2
Post Re: ADOBE PREMIERE PRO CS3 ERROR - jak rozwiązać ten problem?
Pliki .MOV w jakości HD to efekt pracy lustrzanki cyfrowej firmy Canon tylko nie wiem którego modelu. Właśnie zamierzam zmienić system na wersje x64


czwartek, 17 stycznia 2013, 19:00
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL