Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 14:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Adobe premier pro cs6 brak sequence 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 23 czerwca 2011, 22:57
Posty: 2
Post Adobe premier pro cs6 brak sequence
ObrazekMam problem z moim Adobe brakuje mu sequence przez co nie mogę dopasować wymiarów filmu do swoich potrzeb. pomóżcie w rozwiązaniu problemu.


czwartek, 9 maja 2013, 15:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 lutego 2006, 21:33
Posty: 432
Lokalizacja: Polska
Post Re: Adobe premier pro cs6 brak sequence
Niestety wersja pirat lub trial tak ma.


czwartek, 9 maja 2013, 15:49
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 23 czerwca 2011, 22:57
Posty: 2
Post Re: Adobe premier pro cs6 brak sequence
ok dzięki.


czwartek, 9 maja 2013, 16:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL