Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 09:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Można czy nie można? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 599
Post Można czy nie można?
Program w wersji OEM.
Nigdy nie instalowany i nierejestrowany.
Oryginalnie zapakowany.
W firmie gdzie powstał ten produkt (bardzo znana) powiedziano mi że mogę go zainstalować pod warunkiem że będę posiadał inny produkt do którego ten w wersji OEM został dołączony. Ja nic takiego nie posiadam, ba nawet paragonu czy faktury nie mam. Nie mam zielonego pojęcia do czego ten program w wersji OEM został dołączony przy sprzedaży (może z pietruszką :lol: :lol: :lol: )
Dlatego mam pytanie-można go używać czy nie.


poniedziałek, 12 sierpnia 2013, 20:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Można czy nie można?
napisz konkretnie co to jest


poniedziałek, 12 sierpnia 2013, 22:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 599
Post Re: Można czy nie można?
Premiere Pro1,5
Dołączone 2 płyty-program + sample na drugiej płycie


poniedziałek, 12 sierpnia 2013, 23:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Można czy nie można?
Premiere 1.5 był sprzedawany z kontrolerami firewire zwykłymi, nie ma zadnej aktywacji online wiec możesz go spokojnie uzywac.


wtorek, 13 sierpnia 2013, 09:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 599
Post Re: Można czy nie można?
a jednak przy wgrywaniu żąda aktywacji.
Nawet jak chcę przez internet aktywować to też nie mozna
Nie wiem co jest grane, program nigdy nie instalowany ani rejestrowany.
W jaki sposób można go uruchomić.


środa, 14 sierpnia 2013, 18:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7233
Lokalizacja: wawa
Post Re: Można czy nie można?
aktywacji czy kodu ? bo ja mam wersje 1.5 oem od sterownika i nie ma aktywacji zadnej


środa, 14 sierpnia 2013, 19:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 10 sierpnia 2005, 22:37
Posty: 599
Post Re: Można czy nie można?
Jak się kończy wgrywanie programu to wyświetla się okno jak chcę aktywować produkt-przez telefon czy internet żeby wpisać klucz aktywacyjny w ostatnim polu po po podaniu nr seryjnego i wygenerowanego kodu


środa, 14 sierpnia 2013, 20:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL