Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 16:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Adobe, wiesza się zazwyczaj czy nie ??? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Adobe, wiesza się zazwyczaj czy nie ???
Macie coś takiego jak w programie Adobe (Adobe Premiere Pro CS6), ale czy jak się używa normalne, czyli zgrywanie materiału, tworzenie sequence i to różnych, a potem rendering i przechodzenie, do programu Adobe Encore CS6, Adobe Media Encoder CS6. Czy te programy się zazwyczaj wieszają, czy złe użytkowanie nimi to może powodować ??


wtorek, 23 września 2014, 17:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe, wiesza się zazwyczaj czy nie ???
raczej kiepska konfiguracja systemu, ja to mam zainstalowane od momentu wyjscia na rynek i zero klopotow, cs6 chodzi super stabilnie, w wersjach cs 5+ byl klopot z encorem z importem pliku mpeg jesli dzwiek nie byl osobno i to tyle, wersja cc 2014 tez chodzi bez klopotow

najwiecej bledow bylo w cs4 i pro 2.0, reszta chodzi bardzo dobrze


wtorek, 23 września 2014, 17:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 17 marca 2005, 13:59
Posty: 1643
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Re: Adobe, wiesza się zazwyczaj czy nie ???
Mam CS 5,5, działa superstabilnie.
Recepta - mocny komp, karta obsługująca CUDA, dobry konfig + UPS odpowiedniej mocy.

_________________
2 x Panasonic Lumix G7, Vario 12-35 f2.8, Vario 14-140 f3.5-5.5, Venus Optics Laowa 7.5mm f/2, Gimbal FeyjuTech MG Lite, Adobe Production Premium CS 5.5.


wtorek, 23 września 2014, 20:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 30 grudnia 2006, 23:47
Posty: 812
Lokalizacja: Łódzkie
Post Re: Adobe, wiesza się zazwyczaj czy nie ???
Tak też potwierdzam że CS 6 chodzi stabilnie. Mam production premium cs6 juz jakieś 3 lata bez problemów. Ale jak pisali poprzednicy dobry konfig mocny sprzęt i jak najmniej wodotrysków. Najlepsza zasada to komp do pracy a nie do zabawy i rozrywki.

_________________
Jeśli potrafisz sobie coś wyobrazić, potrafisz to też osiągnąć.


wtorek, 23 września 2014, 20:49
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 156
Post Re: Adobe, wiesza się zazwyczaj czy nie ???
To widocznie "operator" jest do dupy. U mnie chodził przez tydzień i nie było problemów, a u niego już zaraz się pojawiły.

A taj z innej bajki się spytam, macie ustawiony Temp oryginalnie:

TEMP - %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp
TMP - %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp

TEMO - %SystemRoot%\TEMP
TMP - %SystemRoot%\TEMP

czy mace zmienione ???


wtorek, 23 września 2014, 21:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 802
Post Re: Adobe, wiesza się zazwyczaj czy nie ???
Nie ma to żadnego wpływu na "zwiechy".

Nie pytaj " z innej bajki", tylko poczytaj o konfiguracji systemu pod Adobe.


wtorek, 23 września 2014, 22:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL