Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 17:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Adobe CS6 - Windows 10 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 18 grudnia 2003, 14:06
Posty: 91
Post Adobe CS6 - Windows 10
Z tego co widzę pakiet Adobe CS6 nie będzie miał już wsparcia w nowym systemie Windows 10. Kilka miesięcy temu zaaktualizowałem system z 8.1 Pro do 10 Pro. Do dziś na nim pracuję i nie widzę większych problemów. Jednak podczas aktualizacji musiały nastąpić jakieś błędy gdyż mam cały czas zablokowany dostęp do dysku systemowego C (SSD). Każdą operację muszę potwierdzać "jako administrator" chodź mam wszystkie uprawnienia. Podobnie jest na komputerze kolegi. Microsoft nie potrafił mi pomóc i kazują instalować system 10 od nowa, gdyż wszystkie ich rozwiązania dawno już zastosowałem - ale bez rezultatu. Prawdopodobnie pozostanę już przy 10, jednak z ciekawości chciałbym Was zapytać czy nowy system w połączeniu z pakietem CS6 chodzi Wam stabilnie, czy nie macie z nim problemów. Mi na 8.1 Pro śmigał bardzo ładnie (w windows 7 miałem czasami problemy, zwłaszcza z dynamic_link przy przechodzeniu z Premiere do Encore). W 8.1 Pro ten problem zniknął. W windows 10 robiłem też parę projektów w After Effects i też działa stabilnie, nie miałem ani razu zwiechy. Czasami jednak przy przejściu z linii montażowej Adobe Premiere do Adobe Audition stoi w miejscu i nic nie robi (muszę go zresetować), jednak jeżeli przechodzę z poziomu klipu w Premiere do Audition - to problemu tego już nie ma. Pzdr Andrzej


wtorek, 23 lutego 2016, 12:13
Zobacz profil
Online
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 28 sierpnia 2007, 07:51
Posty: 7231
Lokalizacja: wawa
Post Re: Adobe CS6 - Windows 10
pierwsza i zasadnicza rzecz, dynamic link to rozwiązanie sieciowe, więc podstawa jego dobrego działania to windows bez ograniczeń usług sieciowych czyli pro lub ultimate i poprawnie zainstalowany i skonfigurowany sam system, jeśli nie pytał o uprawnienia administratora a teraz pyta to znaczy, że twój system w ogóle nie jest skonfigurowany tylko sobie działa tak jak mu Microsoft każe w kolejnych updatach


wtorek, 23 lutego 2016, 12:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL