Teraz jest sobota, 28 marca 2020, 11:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Adobe Premiere PRO, problem z LUT. 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 6 sierpnia 2010, 16:23
Posty: 91
Lokalizacja: Warszawa
Post Adobe Premiere PRO, problem z LUT.
Witam.

Mam taką sytuację. AP w najnowszej wersji (kilka dni temu update), wrzucam klip na oś czasu > color > cretaive tab wybieram z okna podglądu (strzałkami w prawo / lewo) poszczególne LUTy.

* Po pierwsze dziwi mnie, że efekt widać tak po 1-2 sekundzie. Ogólnie program wolno reaguje.

* Drugi problem jest taki, że po przejrzeniu kilka (max 10) LUTów pojawia się błąd :A low level exception occured in Lumetri Color (AEVideoFilter 11 i program się wysypuje po chwili.
Konfig: Ryzen 2700X, GTX 1060, 64GB. WIn10Home.

_________________
GH5 12-60mm Leica f2.8-4, 25mm Leica f1.4, Olympus 45mm f1.7, DJI Mavic Air, Gopro5 + Karma Grip
i9 9900k, 64GB 3200, RTX 2080 Super, Ryzen 2700X, 64GB 2666, GTX1060, LG 34" / Adobe Premiere CC


piątek, 5 kwietnia 2019, 12:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 27 grudnia 2009, 21:26
Posty: 1230
Post Re: Adobe Premiere PRO, problem z LUT.
Dzięki za informację.
Dlatego mało kto ryzykuje pracę na najnowszych wersjach.


piątek, 5 kwietnia 2019, 18:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL