Teraz jest wtorek, 17 lipca 2018, 15:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 dżwięk wyprzedza obraz w Adobe Premiere 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post dżwięk wyprzedza obraz w Adobe Premiere
Jaka to może być przyczyna? W Adobe P. gdy odtwarzam film z timeline
występuję (ale nie zawsze) wyprzedzanie dźwięku w stosunku do obrazu na około 1-2 sek.
Objawia się to pod koniec filmu tj. po około 2.5 godz. A jak przerwę i puszczę znowu od początku to idzie normalnie.
Proszę o wskazówki i porady.
Dzięki


poniedziałek, 22 lipca 2002, 12:09
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Na pewno jesteś szczęśliwym posiadaczem karty DC30 plus. Sam posiadałem wymieniony produkt i też spotkałem się z tym problemem.
Nie udało mi się dojść do jednoznacznych wniosków czemu tak się dzieje i czym to jest spowodowane (można się tylko domyślać). Doszedłem natomiast do pewnych wniosków: ów efekt nie występuje korzystając z AP 4.2, nie jest to spowodowane również hardwerem. Efektu tego także nie ma przy AP 5.0 5.1 5.5 z zainstalowaną minimalną ilością dodatkowego oprogramowania (ciekawe?). Jest to szczególnie zauważalne przy powtórnej reinstalacji systemu.

pozdrawiam
piotrek


piątek, 2 sierpnia 2002, 13:42
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Posiadam kartę DV now firmy FAST. Tak jak pisałem, ten efekt występuję
nie zawsze. Zdarzyło mi się to 2 razy przy kilkudziesięciu zrobionych projektach w AP.


niedziela, 4 sierpnia 2002, 23:12
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post problem z dzwiękiem
Jeżeli posiadasz produkt PINNACLE, są to karty do montażu VIDEO (AV) możesz spotkać się z tym problemem często pod kontrola sys. WIN 98
i ME problem jest mniejszy jeżeli kożystasz z kontroli sys WIN XP z ntsf jeżeli wysąpują nadal u Ciebie te problemy związane z tzw. posynchronem napisz do mnie emila porozmawiamy możę ciś więcej doradzę.PK


czwartek, 3 października 2002, 22:53
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 23 kwietnia 2003, 11:08
Posty: 206
Lokalizacja: Małopolska
Post synchronizacja
nieaktualne


Ostatnio edytowano sobota, 28 stycznia 2006, 09:58 przez PROFART, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 24 kwietnia 2003, 15:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Mam identycznt problem. Z tym, ze gdy ten plik otwieram pod windowsem idzie wszystko okey - jednak gdy juz wprowadze go na liste montazowa - dzieja sie jaja (przy podhlodze) ; dzwiek wyprzeda obraz o okolo 0,7 sek.


Mam karte DV Max i VideoZIP - poradzicie?


pozdrawiam,


poniedziałek, 2 czerwca 2003, 22:22
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL