Teraz jest środa, 18 lipca 2018, 18:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 nie mogę otworzyć plików wideo 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post nie mogę otworzyć plików wideo
Mam pewien problem... nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak się dzieje: nie mogę odtworzyć plików wideo (.mpg, .avi, etc...)... wczoraj miałam wgrany system (win 98-2ed.), wszystko zainstalowało się poprwanie, kodeki i programy do odtwarzania wideo także zainstalowałam... gdy próbuje otworzyć jaki kolwiek plik wideo przez:
1. Windows Media Player 9, to wyrzuca mi bład i wyłacz program
2. ALLPlayer V2.X, pokazuje mi sie okno z błędoem o tresci: "Access violation at address 0079F21C. Write of addres 0157C8D4"
3. WinAmp 2.X, podobnie jak w WMP 9
4. DivX Player 2.5.1, wyrzuca bład o treści: "This file cannot be opened. Unkown Exception caught."
5. BestPlayer, podobny bład jak w ALLPlayer
6. VPlayer, bład: "External exception 80000004"
Nie mam zainstalowanego żadnego oprogramowania, które mogłoby tworzyć jakieś konflikty... nie mam już pomysłów... bardzo prosze o jakąkolwiek pomoc... z góry dziekuję


wtorek, 2 grudnia 2003, 11:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post Re: nie mogę otworzyć plików wideo


Ostatnio edytowano piątek, 1 października 2004, 01:07 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

wtorek, 2 grudnia 2003, 14:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
niestety, program winDVD tez "wyskakuje" :( .avi działają, ale .mpg wciąz nie...


wtorek, 2 grudnia 2003, 21:27
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano piątek, 1 października 2004, 01:08 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

środa, 3 grudnia 2003, 12:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano piątek, 1 października 2004, 01:08 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

środa, 3 grudnia 2003, 12:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
tak, jestem pewna... ale nawet nie dzialają mi .mpg ktore zawsze moglam otwierać (ściągniete z netu)... nie wiem co jest przyczyną akiego dziwnego "zachowywania się" mojego kompa... w weekend zrobie format dysku... może to coś wskóra... jesli nie to bede bezsilna.. jeszcze raz dzieki za pomoc


czwartek, 4 grudnia 2003, 15:42
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano piątek, 1 października 2004, 01:09 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 4 grudnia 2003, 16:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
sformatowalam dzis system... zainstalowalam prawie wszystko co poprzednio... nie zainstalowałam Norton Internet Security...tym razem wszytsko jest wporządku... czy możliwe jest aby przez Nortona wszytko mi sie krzaczyło?

eh.... nienawidzę martwej natury...z wzajemnością jak widac ;)


sobota, 6 grudnia 2003, 19:38
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 22:25
Posty: 190
Lokalizacja: Swidnica
Post 
Przyczyną mogła być też kolejność instalowanych programów i kodeków.

_________________
Javo


wtorek, 9 grudnia 2003, 14:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL