Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 07:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Codec w Pinaclu 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Codec w Pinaclu
Witam
B. proszę o informację czy jest mozliwe zastosowania inneko kodeka MPEG niż jest standartowo w Pinaclu. Wypalone materiał na płytach DVD spod Pinacla wydaje mi się , ze nie jest najlepszej jakości . Nie wiem czy to wina kodeka ale chcę spróbować od tego .
Pozdr


środa, 3 grudnia 2003, 12:08
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
W jakim Pinnacle'u ?
Możesz mi powiedzieć jakie gaźniki pasują do mojego samochodu ? Pewnie nie bo nie napisałem jaki to samochód :P
Nikt Ci nie odpowie na pytanie póki nnie zadasz go precyzyjnie :P


środa, 3 grudnia 2003, 13:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
Ale możesz zastosować najprawdopodoniej inne enkodery, np. Ligosa, Canopusa, CCE czy chodźby Mainconcept.


środa, 3 grudnia 2003, 13:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Codec do Pinacle
Sorry
Za brak precyzji . Użytkuje Pinacle 8 z uaktualnieniami.


środa, 3 grudnia 2003, 14:04
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL