Teraz jest wtorek, 20 listopada 2018, 19:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Problem z Adobe Premiere 6.5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 1 grudnia 2003, 12:04
Posty: 3
Post Problem z Adobe Premiere 6.5
Po zmontowaniu materiału i zamknięciu programu, ponowne uruchomieniu tego projektu jest niemożliwe, nazwy plików są zmienione na szereg cyfr i ich rozmiar jest "zerowy", pojawia się w projekcie tylko obrazek klipu, na listwie czasowej nic nie ma (cała praca idzie na nic)
Może ktoś zna odpowiedź czym to może być spowodowane. Proszę o pomoc


niedziela, 21 grudnia 2003, 12:23
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 19 sierpnia 2003, 21:44
Posty: 187
Post 
Jeżeli zmienia ci nazwę pliku, to prawdopodobnie złapałeś wirusa.


wtorek, 23 grudnia 2003, 10:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Problem z Adobe Premiere 6.5
Sławek PAL napisał(a):
Po zmontowaniu materiału i zamknięciu programu, ponowne uruchomieniu tego projektu jest niemożliwe, nazwy plików są zmienione na szereg cyfr i ich rozmiar jest "zerowy", pojawia się w projekcie tylko obrazek klipu, na listwie czasowej nic nie ma (cała praca idzie na nic)
Może ktoś zna odpowiedź czym to może być spowodowane. Proszę o pomoc

Dziękuję za odpowiedź
Brak wirusa, ale znalazłem inne rozwiązanie


wtorek, 23 grudnia 2003, 11:21
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post 
Jeżeli znalazłeś inne rozwiązanie to napisz jakie - być może ktoś będzie miał podobny problem. Prosiłeś o poradę - udziel jej też innym.

_________________
hi-rek


wtorek, 23 grudnia 2003, 12:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe problem z saveami
No jakby ktoś znał rozwiązanie tego problemu to byłbym wdzięczny bo u mnie dzieje się to samo!!! :(


poniedziałek, 22 marca 2004, 12:26
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
U mnie wywalało jak dodałem plik mp3. Otwórz plik projektu jako notatnik, wybierz Edycja -> zamień, wpisz do znajdź 100,000000, wpisz do zamień 100.000000 i wciśnij zamień wszystko. Powinno pomóc.


środa, 24 marca 2004, 00:08
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Znalazłem rozwiązanie na zagranicznym forum. należy ściągnąć programik prefix (http://www.digitalvideofuel.com/PreFix.htm) załatwia problem. Przeciągasz do prefixa i projekt naprawiony.


piątek, 26 marca 2004, 02:58
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 2 stycznia 2004, 17:51
Posty: 4
Post Znikający projekt W a.p.
Miałem dokladnie ten sam problem . Odpowiedz przyszła z firmy Iwacom.
Należy zamienić w istniejącym projekcie zapisy rate = 100, na rate= 100. Można zrobić poprzez notatnik i funkcję znajdz i zamień na.
Problem istnieje w samym A.P i może się powtarzać od czasu do czasu.
Pozdrawiam
Woga


niedziela, 4 kwietnia 2004, 22:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL