Teraz jest środa, 21 listopada 2018, 14:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 problem AP PRO 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post problem AP PRO
BARDZO PROSZĘ O POMOC.ZAINSTALOWAŁEM PROGRAM I NIE DZIAŁA .MÓJ SYSTEM TO XP


środa, 21 stycznia 2004, 22:24
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
to moze bys napisal wiecej o konfiguracji? chyba ze szukasz tu wrozki? a jesli malo sie znasz i nie wiesz jaka masz konfiguracje to najepiej bedzie jak zadzwonisz do pomocy technicznej Adobe, im za to placa.


środa, 21 stycznia 2004, 23:20
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post 
tylko że adobe niema jeszcze przedstawicielstwa na Polske :)
napisz więcej jaki masz problem z AP PRO , co to znaczy nie chodzi ????


środa, 21 stycznia 2004, 23:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
--------------------------------------------------------------------------------

ZAINSTALOWAŁEM PROGRAM I PO PRÓBIE URUCHOMIENIA NA KOMPIE WYSKAKUJE KOMUNIKAT ............ Adobe Premier Pro cannot run an this computer bacause the processor does not support the sse instruction set......... nie wiem o co tu biega ale jeśli chodzi o procesor to mam Atlona 1200 ..............POMOCY...........


czwartek, 22 stycznia 2004, 01:48
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
a jeśli Badyl to taki expert to nie powinien nabijać sie z nowicjuszy w tych sprawach..........ciekawy jestem gdyby ktoś zadał ci pytanie w sprawie której jesteś zielony jak ogórek ,a teraz ze wstydu czerwony jak pomidor


czwartek, 22 stycznia 2004, 01:57
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
uwierz mi dziecko ze nabijac to ja sie jeszcznie nie zaczalem. jak chcesz pomocy to wysil sie choc na tyle zeby wykrztusic z siebie pytanie - i nie musisz zasmiecac forum tym samym tematem w 2 roznych dzialach. odnosnie problemu to masz za stary procesor - to samo przed chwila napisalem na twoj zdublowany problem w dziale kompresja


czwartek, 22 stycznia 2004, 08:08
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 1 grudnia 2003, 16:25
Posty: 39
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
Adobe nie wykazało się z AP Pro jeżeli chodzi o kompatybilność ze sprzętem i oprogramowaniem (tz. multiplatformowość). AP7 nie dość, że chodzi tylko na Win XP to wymaga procesora z SSE, czyli conajmniej Intela PIII lub Celerona opartego na jądrze PIII (chyba od 800MHz wzwyż)
:roll:


czwartek, 22 stycznia 2004, 11:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
przepraszam za pomyłkę umieszczenie problemu w na kompresj i oprogramowaniu


piątek, 23 stycznia 2004, 01:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
serdecznie dziękuję za pomoc. właśnie zaopatrzyłem się w AP 6.5 i jest ok ,ale czy teraz nie będe miał problemu z jakością zgrywania


piątek, 23 stycznia 2004, 01:27
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
nie


piątek, 23 stycznia 2004, 09:43
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Dziękuję za pomoc.Pozdrawiam


piątek, 23 stycznia 2004, 11:45
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL