Teraz jest piątek, 16 listopada 2018, 20:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 kompresja w pinnacle studio 8 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 22:32
Posty: 12
Lokalizacja: chrzanow
Post kompresja w pinnacle studio 8
temat pewno byl juz przerabiany ale zapytam jeszcze raz...

nie powiem ze nie jestem nowiciuszem ale...

mam utworzony projekt w pinnaclu

w momencie w ktorym mam przyspieszona klatke i dodany efekt przycina i nie chce konwertowac ani w mpeg ani w avi...

czy to wina kodekow ??

jesli tak napiszcie jakie i skad najlepiej sciagnac...

z gory dziekuje za pomoc

pozdrawiam

_________________
" kolorowy swiat jak wrzuty na pociagach ... "


środa, 11 lutego 2004, 22:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopic.php?p=23646#23646


środa, 11 lutego 2004, 23:09
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 22:32
Posty: 12
Lokalizacja: chrzanow
Post 
a skad takiego packa sciagnac ?? :)

dzieks

_________________
" kolorowy swiat jak wrzuty na pociagach ... "


czwartek, 12 lutego 2004, 00:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Najpierw odinstaluj codec packi jeśli posiadasz i przeinstaluj soft Pinnacla. Jak pomoże to sobie eksperymentuj z codec packami (ja używam Nimo), jeśli nie pomoże to problem gdzie indziej trzeba będzie rozwiązać.


czwartek, 12 lutego 2004, 08:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
A ja mam pytanko dlaczego pinnacle 8 nie zapisze filmu wiekszego od 4 GB. Chodzi mi o to ze 2 godziny filmu konwertuje mi tylko do formatu MPEG a do AVI nie chce bo nie moze zrobic wie3kszego pliku niz 4 GB ??? O co tu chodzi ??


niedziela, 22 lutego 2004, 21:57
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Pewnie dlatego, że masz partycję FAT32. Na NTFSie tego problemu mieć nie będziesz, a NTFS masz w Windows 2000 i XP.


poniedziałek, 23 lutego 2004, 01:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL