Teraz jest poniedziałek, 16 lipca 2018, 14:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 pinnacle studio 9 hollywood fx - problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 5 lutego 2004, 23:41
Posty: 7
Lokalizacja: Gdynia
Post pinnacle studio 9 hollywood fx - problem
WITAM , MAM TAKI PROBLEM OBECNIE UŻYWAM PINNACLE STUDIO 9 , ŚCIAGNIETE Z NETU ;) NIE MOGE UŻYC WSZYSTKICH EFEKTOW HFX , MAM NAPIS PLUS PRO NA SRODKU EKRANU , SCIANOLEM KEYGEN-A ;) ZAREJESTROWAŁEM SIE NA ICH STRONIE WSZYSTKO POSZLO DOBRZE , DOSTAŁEM SWOJE ID I PASSWORD , ALE NIESTEDY NADAL MAM TEN NAPIS I NIE MOGE KOZYSTAC ZE WSZYSTKICH EFEKTÓW. MOŻE MA KTOŚ JAKIŚ POMYSŁ JAK SIĘ POZBYC TEGO NAPISU ?? CZEKAM NA ODPOWIEDZ I DZIEKUJE.


czwartek, 12 lutego 2004, 15:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 21 sierpnia 2003, 20:17
Posty: 498
Lokalizacja: Katowice
Post 
Jedyny legalny sposób to kupić wersję PRO. Można też ściągnąć z Emule (jakieś 100 MB) - ale piszę to tylko ze względów edykacyjnych i "uważam takie postępowanie z wysoce naganne"
Pozdrowienia


czwartek, 12 lutego 2004, 20:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 5 lutego 2004, 23:41
Posty: 7
Lokalizacja: Gdynia
Post 
Dzięki bardzo :)


sobota, 14 lutego 2004, 20:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
A ja mam problem z intalacją samego programu Studio 9 poniewaz po zainstalowaniu Hollywood FX 5 pojawia sie okienko z prosba o wlozenie nastepnego dysku w ktorym ma byc plik DS_Store, skad go wziac poniewaz w istalce takiego czegos nie ma ??


środa, 18 lutego 2004, 20:14
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 5 lutego 2004, 23:41
Posty: 7
Lokalizacja: Gdynia
Post 
Milimetr napisał(a):
A ja mam problem z intalacją samego programu Studio 9 poniewaz po zainstalowaniu Hollywood FX 5 pojawia sie okienko z prosba o wlozenie nastepnego dysku w ktorym ma byc plik DS_Store, skad go wziac poniewaz w istalce takiego czegos nie ma ??

Może masz jakąś uszkodzoną wersje , sama instalacja studio 9 u mnie przebiega pomyślnie i instaluje się HFX 5 bez żadnych problemów tylko że wersja PRO , ale jak juz kozi pisał , powtarzam to w celach edukacyjnych można sciągnąć pełną wersje.
Pozdrawiam
Dj loop


środa, 18 lutego 2004, 20:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 22:32
Posty: 12
Lokalizacja: chrzanow
Post 
a skad sciagnac toto ?? :)

ja tez mam wersje pro i nie wiem gdzie znalesc :)

pozdrawiam

_________________
" kolorowy swiat jak wrzuty na pociagach ... "


środa, 18 lutego 2004, 20:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Wersja ktora mam miala byc wersja Retail a sciagnieta byla z http://www.ttdown.com


środa, 18 lutego 2004, 20:47
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 5 lutego 2004, 23:41
Posty: 7
Lokalizacja: Gdynia
Post 
Milimetr napisał(a):
Wersja ktora mam miala byc wersja Retail a sciagnieta byla z http://www.ttdown.com


Sciagnij sobie z jakiejś strony z sieci torrent , ta jest napewno dobra. http://www.suprnova.org


środa, 18 lutego 2004, 20:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Sory przed chwila sie zalogowalem poniewaz wczesniej pisalem jako Milimetr. I mam prosbe moze ktos ma ten brakujacy plik ?? Sprawdzcie w miejscu instalacji Pinnacla a pozniej prosze o podeslanie mi go. Z gory dziekuje


środa, 18 lutego 2004, 21:39
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 5 lutego 2004, 23:41
Posty: 7
Lokalizacja: Gdynia
Post 
podaj e-maila.


środa, 18 lutego 2004, 22:25
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 25 marca 2004, 13:38
Posty: 4
Lokalizacja: czechowice
Post 
wasza wersja nie jest wcale uszkodzona dziala i to pierwszorzednie poczytajcie info a bedziecie wiedziec co zrobic aby nie prosilo o cd :-) info jest w plikach txt albo info


czwartek, 25 marca 2004, 20:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Sory ale przeczytalem wszystkie pliki textowe jakie byly w archiwum z instalka programu ale niestety nie posunalem sie ani o krok w instalacji Pinnacla. Prosze o pomoc czego mi brakuje lub co nalezy zrobic zebym mogl wreszcie zainstalowac ten program. Z gory dziekuje za pomoc. Prosze o odpowiedz na mycha367@poczta.onet.pl


niedziela, 4 kwietnia 2004, 14:18
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Podaj jeszcze adres domowy to koledzy z KG przyjadą pomóc Ci w reinstalacji :)


wtorek, 6 kwietnia 2004, 10:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL