Teraz jest niedziela, 22 lipca 2018, 11:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 dissolve w pinnacle studio 8 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 22:32
Posty: 12
Lokalizacja: chrzanow
Post dissolve w pinnacle studio 8
mam problem tego typu iz...

stosuje efekt dissolve pomiedzy klatkami

w momencie kiedy wklejam go przed kladke przyspieszona w czasie konwertacji do avi badz mpeg staje i nie idzie dalej...

jak tego uniknac ??

pozdrawiam

_________________
" kolorowy swiat jak wrzuty na pociagach ... "


piątek, 13 lutego 2004, 13:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 1 czerwca 2003, 09:49
Posty: 232
Post Re: dissolve w pinnacle studio 8
ile napisał(a):
mam problem tego typu iz...

stosuje efekt dissolve pomiedzy klatkami

w momencie kiedy wklejam go przed kladke przyspieszona w czasie konwertacji do avi badz mpeg staje i nie idzie dalej...

jak tego uniknac ??

pozdrawiam



przetłumacz to język polski bo się pogubiłem


piątek, 13 lutego 2004, 15:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 11 lutego 2004, 22:32
Posty: 12
Lokalizacja: chrzanow
Post 
heh juz mniejsza z tem dalem rade :D

pozdrowki !! :D

haha :D

_________________
" kolorowy swiat jak wrzuty na pociagach ... "


piątek, 13 lutego 2004, 18:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL