Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 14:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
 Adobe Premiere 6.5 - porażka 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe Premiere 6.5 - porażka
Od kilku dni mam Adobe Premiere 6.5 i uważam go za totalną porażkę!
Najbardziej irytujący jest programik do robienia tytułów - nie można uzyskać polskich znaków (W A.P 6.02) były, tutaj prawy alt zaznacza tekst.
Program się wiesza nawet podczas przeliczania projektu- 6.02 nigdy mi się nie zawiesił nawet z projektem ok 2-3 godzinnym.
Totalna "zwiecha" jest na programie do tytułów - praktycznie nie da się pracować. Praca z programem jest bardzo powolna bo komputer długo "myśli" czego przy 6.02 nie było.
Pracuje na Windowsie 2000 i nic nie uległo zmianie w sprzęcie i oprogramowaniu między instlacją 6.02 a 6.5
Ciekawe kiedy będzie jakiś upgrade bo to co wyszło to syf.
Będę próbował zainstalować sam moduł do exportu MPEG-2 z AP. 6.5 w A.P. 6.02 bo na tym mi najbardziej zależy.
Jak ktoś się chce przesiadać na 6.5 to lepiej niech sobie da spokój.

Ciekawe jakie są Wasza spostrzeżenia


wtorek, 3 września 2002, 19:57
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Adobe Premiere 6.5 - porażka
MARIUSZ napisał(a):
Ciekawe kiedy będzie jakiś upgrade bo to co wyszło to syf.


Cholera! I jeszcze tyle tysięcy wydałeś. :lol:
Piąstka


piątek, 6 września 2002, 12:46
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Przykładowy błąd - najczęstszy
Podczas przeliczania projektu pojawia się błąd:
Assert Failure
Failure: StartPos>=0&StartPos<
File C:\work\rockford\wind\c\Win\s-vfw-file
line 182
continue, ignore all, debug, terminate

Może ktoś sie orientuje co może być przyczyną błędu ???

aha Ramu mam 512 celeron 800 płyta na intelu Win 2000 z service packiem 2. Premier 6.0 został odinstalowany a wpisy w rejestrze usunięte RegCleanerem.

Proszę o pomoc


piątek, 6 września 2002, 13:45
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 11 września 2002, 17:10
Posty: 4
Post 
Jezeli oprogramowanie masz oryginalne to pisz do Adobe. To wina oprogramowania. Wystapil blad ktorego nie przewidzieli i to system a nie program poinformowal Cie o nim.

_________________
/Jacek/


środa, 11 września 2002, 18:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 11 września 2002, 17:10
Posty: 4
Post 
Jezeli oprogramowanie masz oryginalne to pisz do Adobe. To wina oprogramowania. Wystapil blad ktorego nie przewidzieli i to system a nie program poinformowal Cie o nim.

_________________
/Jacek/


środa, 11 września 2002, 18:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
A myślałem, że jak drogie to dobre...


niedziela, 15 września 2002, 15:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
To znowu ja

Po przeinstalowaniu Windowsa 2000 Premier 6.5 przestał chodzić, Przeinstalowałem Premiera i jest chyba lepiej jeśli chodzi o wywalanie się ale dalej "długo myśli"
będę musiał spróbować na nowo zainstalowanym systemie.


poniedziałek, 16 września 2002, 00:34
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
To znowu ja, nadal podtrzymuje swoją złą opinię o tym programie, Słaba współpraca z Hollywood FX Gold, przeliczanie conajmniej 4-5 razy wolniejsze niż na 6.02.
Czekam na upgrade


czwartek, 19 września 2002, 12:30
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Na jakiś czas dałem sobie spokój z A.P. 6,5 i pracowałem na 6,02 było bezproblemowo.
Teraz robiłem porządki i zainstalowałem nowy system Win 2000 na sformatowanym dysku ( żadnych śmieci )
Niestety Adobe Premiere 6.5 nadal się wiesza i wystepują te same błędy.

Czy jest ktoś kto nie ma problemów z A.p. 6.5 ????


poniedziałek, 4 listopada 2002, 01:05
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
witay,
w jakis systemie OS zawiesza sie premiere 6.5?
pozdro
wujek winikspe


wtorek, 5 listopada 2002, 15:03
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 stycznia 2003, 14:56
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeszow
Post 
Ja pracuje na 6.5 i jest ok.
mariusz --> u mnie hfx gold dziala z kata sama predkoscia jak w ver. 6.0

siedze na Win XP P v. 2600b (wlasna kompilacja :)

jedyne co mnie wnerwia to fakt iz AP 6.5 troche dlugo sie odpala (modol stop motion) w porownaniu do 6.0... Ale wydajnosc jest raczej prownywalna


czwartek, 9 stycznia 2003, 15:02
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 30 grudnia 2002, 02:46
Posty: 5
Post 
Ja rowniez nie mam adnych problemow, poza tym wnerwiajacym brakiem polskich czcionek w edytorze tytulow....

Zna ktos jakis sposob na to???

Mam Win XP i jest OK


poniedziałek, 13 stycznia 2003, 01:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Faktycznie Adobe nie bardzo popisało się tym razem, jak również i poprzednimi. Takie same opinie czytałem w necie na temat przeskoku z wersji 5x na 6.0. Osobiście wszystkich zaskoczę, ale siedzę na 5.5 i mając wszystkie kolejne wersje tego programu i instalując je zawsze kończy się to tak, że powracam do AP5.5 mam całe tony nakładek, efektów i rozmaitych filtrów jestem w stanie otrzymać prawie każdy zamierzony efekt, a o dziwo program robi to szybciej niż kolejne jego wersje.
Jeżeli chodzi zaś o czcionki nigdy nie miałem z tym problemów wystarczy napisać tekst w Wordzie skopiować i wkleić do AP, żadna to praca, a dochodzi nam komfort kontroli pisowni, w której przy wielo-godzinnej pracy o pomyłkę nie trudno podejrzewam, że gdyby nawet nie było problemu z ogonkami robiłbym tak nadal.
Faktycznie z tego wszystkiego jedynie co interesowało by mnie to możliwość do exportu do mpeg2, ale czy warto dla takich niewielkich zmianek instalować coraz to kolejne wersje?
I pytanko czy koledze udało się "wydłubać" sam moduł mpeg2 ?
Pozdrawiam wszystkich kupujących kolejne wersje Adobe Premiere.


poniedziałek, 13 stycznia 2003, 09:55
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Mam prośbę : mianowicie w jaki sposób doinstalować dodatkowe efekty
przejść o skr. prm, wrzucone do katal. Plug-ins nie są widoczne. Dziękuję
Jan


poniedziałek, 20 stycznia 2003, 19:14
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Mam całe tony nakładek na Adobe Premiere, lecz każda z nich jest swego rodzaju nakładką instalowaną. Podejrzewam, że nie wystarczy wsypać do AP pluginy, ale muszą one być widoczne też w rejestrze programu. Mogę nie mieć racji, ale moje wszelkie nakładki trzeba instalować.


niedziela, 2 lutego 2003, 13:07
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL