Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 21:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Poszukuje Programu Adobe Premiere 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Poszukuje Programu Adobe Premiere
Czesc!Wszystkim
Jesli ktos wie jak zdobyc program Adobe premiere W wersji 6.0 6.5 to prosze o informacje.
Chodzi o skrakowanyprogram nie wersji licencjonowanej.
Bylbym bardzo wdzieczny za udzielenie informacji.
Moze ktos ma poprostu mozliwosc pzreslania za niewielka cene.?
z gory dziekuje!


piątek, 5 marca 2004, 16:02
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 stycznia 2003, 14:56
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeszow
Post 
Przepaszam nie mogłem się powstrzymać.....

Zycie czasami bywa zabawne - CBŚ zatrudnia coraz mlodszych ludzi z ciekawymi pomysłami :)

_________________
Tu powinno być jakieś mądre zdanie (o życiu/śmierci/ itp)


piątek, 5 marca 2004, 16:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
uh co za troll


piątek, 5 marca 2004, 16:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 27 czerwca 2003, 11:15
Posty: 841
Post 
albo wlasciwie pomoge ci. napisz na tego maila - wysle ci koles za 10 zl tego premiera.
hajduk@kgp.waw.pl


piątek, 5 marca 2004, 16:40
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 4 marca 2004, 13:20
Posty: 32
Lokalizacja: Jasło
Post 
Czeeeeeeeee stary! Na początku napisze ze cool z Ciebie chłopiec jest!! Podziwiam Cie jak swoją przyszłą teściową hehehe. Ale wiesz....... przejdźmy od razu do sedna sprawy. Ja mam w domu wersję 6.0.6.2 beta intercooler <wersja Vankla>, ale wiesz - bardzo dobrze znam html dlatego tez myśle ze nie bedzie problemu jakbym pod debianem przekompilował Ci ją ta tę twoją wymarzoną 6.0.6.5 :) Bedzie działać nawet bez cracka, ale jak bardzo chcesz, to moge Ci jeszcze pierdyknąc cracka za friko!! - stary - 0 dodatkowych opłat :) - jeśli chcesz moge dla Ciebie specjalnie stworzyć nawet wersje 6.0.6.7 - chłopie to bedzie przełom w Adobe ;P - ja Ci to mówie!!!! Bedziesz miał swoją własną wersje Adobe!!!! Kosmos i full wypas - jak chcesz to moge Ci jeszcze pare FX wymodelować w Blenderze - a to juz bedziesz miał full mega wypas. Pozdrawiam Cie serdecznie i gratuluje odwagi :)


czwartek, 11 marca 2004, 01:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL