Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 07:38




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Problem z Premiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 4 kwietnia 2004, 17:44
Posty: 2
Post Problem z Premiere
Witam po zainstalowaniu Adobe Premiere przy odpalaniu pojawia sie komunikat "Adobe Premiere Pro cannnot run on this computer because procesordoes not support the sse instructions set."
Dodam iz odpalam go na Athlonie 1.4 . Nie wiecie moze co jest nie tak?
Z gory dzieki za pomoc


niedziela, 4 kwietnia 2004, 17:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post procesor
Twój procesor nie zawiera czy nie obsługuje SSE


niedziela, 4 kwietnia 2004, 22:51
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 4 kwietnia 2004, 17:44
Posty: 2
Post 
No angielski rozumiem problem jest taki ze athlon xp 1.4 JEST ZGODNY z wyymaganiami premiere wiec jest tu cos nie halo


niedziela, 4 kwietnia 2004, 23:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
moze przejdz na intela ;]
50% mniej siwych wlosow i nieprzespanych nocy.


wtorek, 13 kwietnia 2004, 22:42
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 stycznia 2003, 14:56
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeszow
Post 
i-unknown napisał(a):
moze przejdz na intela ;]
50% mniej siwych wlosow i nieprzespanych nocy.


Podoba mi sie podejscie tego PANA, nie rozwiazuje problemu tylko stwarza nowe ale spox reklama to podstawa...

pozdrawiam

_________________
Tu powinno być jakieś mądre zdanie (o życiu/śmierci/ itp)


środa, 14 kwietnia 2004, 08:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 4 czerwca 2003, 11:34
Posty: 306
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Niestety taka jest prawda nie chcesz mieć problemów - tylko intel. Załóżmy że masz oryginalna wersję programu i spróbuj go zakreklamować w tej konfiguracji kompa. Od dystrybutora usłyszusz że program jest dedykowany testowany itd. w konfiguracjach - intel procesor i intel chipset płyty głównej. Wtedy jak wystąpią błedy to uznaja reklamację i pomogą przy AMD powiedzą sorry. ( chyba że będzie jakiś życzliwyi ludzki sevisant)


środa, 14 kwietnia 2004, 12:51
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 stycznia 2003, 14:56
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeszow
Post 
Nie wiem nie chialbym wyjsc na jakiegos wielkiego fana AMD ale to co tu widze mnie rozbraja....

O czym mowimy? O prockach?

Na 100 procow wszystkie testy przchodzi u Intela 8,2 proca u AMD 7,8.

Wydajnosc porownywalna (pamietam jak ludzie powiazani z Intelem szydzili z oznaczen AMD np. 1600+ itp a obecnie Intel wprowadza to samo) zaryzykuje stwierdzenie ze AMD jest nawet lepszy, biorac pod uwage cene....
Zastosowania Video nie kozystaja z HT wiec na razie mozna to sobie o kant rozbic, wczesniej wejdzie DDR2 i PCIExpress (obecnie juz x16)

Wszystko rozbija sie o uklady plyt glownych. I tu sie zgodze Intel tylko z Intelem bedzie dzialal dobrze :)

A co do meritum...

To nie masz pewnie Athlona xp 1.4 tylko Athlona 1.4 kazdy xp ma sse

_________________
Tu powinno być jakieś mądre zdanie (o życiu/śmierci/ itp)


środa, 14 kwietnia 2004, 14:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL