Teraz jest sobota, 21 lipca 2018, 09:55




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z przejściami w AP PRO 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post Problem z przejściami w AP PRO
Witam od jakiegoś czasu pracuje z AP PRO i wszystko było ok ale od niedawna pojawiają mi sie dziwne rzeczy :
np jak dam standardowe przejscie z AP Cross Disolve to na podgladzie pokazują sie bardzo dziwne rzeczy podobne do tego jakby była zła kolejność przejscia nie z Ado B tylko na odwrót ale to niezupełnie to , np przy innych przejsciach np Adorage czy HFX powiedzmy jest takie z pierścionkiem który odjeżdza i w środku powinien miec obraz pierwszy a jako tło powinien być już obraz 2 , u mnie natomiast objawia sie to tak ze owszem w środku pierścionka jest obraz pierwszy ale tło to też obraz 1 , dopiero w momencie przejscia na timeline na klip 2 na podgladzie na ostro w tle przeskakuje na obraz 2 .
Wiem troche to skomplikowane do wytłumaczenia i troche namieszałem , ale poprostu knocą mi sie jakiekolwiek przejscia ( najprościej )
Co to może być ???
Pozdrawiam życzliwych :)


czwartek, 15 kwietnia 2004, 15:52
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 24 sierpnia 2003, 14:05
Posty: 93
Post 
prosze Was pomóżcie mi !!!!!!!!!!:(
może za bardzo skomplikowanie to opisałem :(
zauważyłem cos takiego :
powiedzmy ze mam dwa kawałki klipu kolo siebie które wcześniej przyciąłem narzędziem ripple delete czyli CTRL trzymałem i ciagłem końcówke tego pierwszego do momentu w którym chciałem miec koniec i tak samo z początkiem drugiego , i w momencie jak chce połozyć na te dwa klipy podstawowe przejscie Cross Disolve czyli przenikanie to na podgladzie tego przejscia w momencie gdy linia zaczyna " najezdzać na przejscie " zaczyna sie przenikanie tego pierwszego ale nie na ten drugi tylko na jakąś dziwną sekwencje którą już dawno obciąłem przy dojechaniu lini do miejsca w którym fizycznie jes skok na drugi klip znowu zaczyna sie to samo przejscie ale juz prawidlowo do drugiego klipu
NIEMAM ZIELONEGO POJECIA CO SIE DZIEJE :(
niewiem czy ja coś mam żle w ustawieniach przejsc czy coś robie źle , czy spierdzielił się AP PRO
prosze Was pomóżcie bo stoje z weselem :(
pozdrawiam Michał


poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 19:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL