Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 11:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Jak zgrać cały film w adobe premiere 6.0 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Jak zgrać cały film w adobe premiere 6.0
Jak zgrać cały film w adobe premiere 6.0
zgrywa mi się tylko 27000 klatek około 18minut (Win Xp karta pinnacle express dv, twardy 60gb , pentium 1,7 , pamięć ddr 512)
Proszę o podpowiedź.


czwartek, 19 września 2002, 10:06
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 02:53
Posty: 254
Lokalizacja: Kraków
Post 
A system plikow jaki ? Jesli FAT32 to musisz skonwertowac na NTFS.
Prawdopodobnie probolem wynika z ograniczenia wielkosci pliku na FAT32

_________________
Dominik Maciaszek .:. admin@swiatobrazu.pl
Administrator


czwartek, 19 września 2002, 10:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Załatw sobie program SCENALIZER LIVE robi automatyczną detekcję scen na podstawie włączenia \wyłączenia kamery, lub zmienności obrazu, poza tym dzieli pliki na 2 GB więc z Win 98 nie ma problemu.
POLECAM


czwartek, 19 września 2002, 12:27
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Przejdż na FTFS i zapomnij o ograniczeniu 2GB.


czwartek, 19 września 2002, 14:01
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Jak zgrać cały film w adobe premiere 6.0
mops napisał(a):
Jak zgrać cały film w adobe premiere 6.0
zgrywa mi się tylko 27000 klatek około 18minut (Win Xp karta pinnacle express dv, twardy 60gb , pentium 1,7 , pamięć ddr 512)
Proszę o podpowiedź.


Najprawdopodobniej masz dysk sformatowany na FAT-32 i pliki video zgrywane są każdy po 2GB, tj ok. 18 minut filmu. Aby móc zgrać cały film należy sformatować dysk na system NTFS co wiąże się z ponowną instalacją systemu.
p.s. Miałem popdobny problem ze Studiem7. pozdrawiam Krzysztof M.


środa, 9 października 2002, 00:54
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 sierpnia 2002, 14:25
Posty: 20
Lokalizacja: Wawa
Post 
Mariusz napisał(a):
Załatw sobie program SCENALIZER LIVE robi automatyczną detekcję scen na podstawie włączenia \wyłączenia kamery, lub zmienności obrazu, poza tym dzieli pliki na 2 GB więc z Win 98 nie ma problemu.
POLECAM


Właśnie kilka dni temu miałem pierwszy kontraktz AP6.5. Niestety nie
trafiłem jeszcze na opcję dzielenia na sceny materiału z kamery lub z pliku - to co pinnacle robi w locie :). Czy jestem za ciemny do tego programu, czy już przy zgrywaniu materiału z kamery należy zaczynać montaż wideo? Wcześniej zgrywałem całą kasetkę jak leci, a w AP6.5 mam problem Z wydzieleniem scen! Czy ten programik to plug-in czy osobny program? No i jak go kupić;) ?


poniedziałek, 14 października 2002, 10:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL