Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 12:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Problem z Ulead Video Studio 8 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Problem z Ulead Video Studio 8
Po zainstalowaniu na kompie wersji trial, nie pracuje poprawnie i "wykłada się" , pojawia się komunikat o błędzie, komp się wiesza i wymaga restartu.
Czy ktoś ma już za sobą podobny problem z nowym UVS 8?
Proszę o podpowiedzi co może być przyczyną problemów z wer. 8 , a z wer. 7 takich nie mam (jest także zainstalowany)


czwartek, 6 maja 2004, 22:23
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 stycznia 2004, 13:04
Posty: 822
Post 
Cytuj:
z wer. 7 takich nie mam (jest także zainstalowany)

Więc może się gryzą ??? Spróbuj odistalować obie wersje a następnie zainstaluj UVS 8 i zobacz jak działa. Może pomoże... Oby - powodzenia.

_________________
Pytania na PW - tylko osobiste, nie związane z forum!.


piątek, 7 maja 2004, 06:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
Mam zainstalowaną wersję 7 i 8, nic się nie wykłada.


piątek, 7 maja 2004, 08:22
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 stycznia 2004, 13:04
Posty: 822
Post 
No to cóż... Powodów może być tysiące. Najprawdopodobniej jakiś konflikt softwarowy.

_________________
Pytania na PW - tylko osobiste, nie związane z forum!.


piątek, 7 maja 2004, 21:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Próbowałem już wszystkie kombinacje z instalowaniem, odinstalowaniem, razem i osobno UVS 7 i 8, a efekt ten sam. Dalej po otwarciu części EDIT wyświetlał komunikat o błedzie. Zaobserwowałem iż przy częsci WIZARD do momentu otwarcia bibloteki z Video było OK. Problem sie powtarzał gdy chciałem otworzyć plik z video (dołaczony przykład video). Więc wpadłem na pomysł aby usunąć go (sampla) z folderu gdzie jest zainstalowany UVS 8. Pomogło lecz nie na długo. Co prawda program na poczatku (w części EDIT) sie nie wykładał, lecz problem przeniósł sie w inne miejsce (share - create disc). Błąd wyskakuje obecnie w momencie próby tworzenia MENU i zaciągania własnego obrazu podkładowego lub muzyki. Spróbowałem nie tworzyc Menu i nie dodadac dzwieku. Doszedłem do tworzenia obrazu płyty i jest Ok.
Mój komp to Compaq Armada 110 pentium III 800 MHy, bez rewelacji, ale dziala.
Obecnie formatuje dysk i sprobuje zainstalowac od nowa, moze bedzie dzialac.


sobota, 8 maja 2004, 17:51
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 stycznia 2004, 13:04
Posty: 822
Post 
Miejmy nadzieję, że pomoże....

_________________
Pytania na PW - tylko osobiste, nie związane z forum!.


sobota, 8 maja 2004, 19:01
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Przeinstalowanie pomogło. Program narazie działa. :lol:


poniedziałek, 10 maja 2004, 22:09
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 stycznia 2004, 13:04
Posty: 822
Post 
Super ! Miejmy nadzieję, że to "narazie" potrwa długo :-)

_________________
Pytania na PW - tylko osobiste, nie związane z forum!.


wtorek, 11 maja 2004, 06:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL