Teraz jest czwartek, 19 lipca 2018, 15:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 TimeCode z Premiere-a 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post TimeCode z Premiere-a
Czy ktoś zna sposób wyświetlenia TimeCodu na ekranie TV przy eksporcie filmu z Premiere-a?
Używam RT.X100 i tam raczej nie ma takiej możliwości.
Dzięki za pomoc.


piątek, 21 maja 2004, 08:44
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 15 marca 2004, 14:12
Posty: 25
Lokalizacja: Waw
Post 
Odswieze temat, bo mam ten sam problem - mianowicie nie moge znalezc opcji w AP Pro 1.0, ktora pozwala wyswietlac timecode na ekranie.
Jak to wlaczyc? Az nie do wiary ze nie zrobili tak waznej funkcji...
Moze istnieje jakis plugin? A nastepne wersje AP Pro maja te funkcje?


środa, 22 sierpnia 2007, 10:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 listopada 2004, 00:52
Posty: 552
Lokalizacja: Warszawa
Post 
AP 2 pro posiada efects-video-time code


środa, 22 sierpnia 2007, 22:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
jest tez plugin DV date który ma taką opcję (chyba)

_________________
Powoli do celu...


czwartek, 23 sierpnia 2007, 00:18
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL