Teraz jest niedziela, 22 lipca 2018, 12:45




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Adobe Premiere 6.5 i Full Dysk 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Adobe Premiere 6.5 i Full Dysk
miałem poprzednio Adobe premiere 6.02, obecnie mam 6.5 i nowy komunikat, którego do tej pory nie znałem jeszcze, a mianowicie- po zgraniu filmu na dysk ( w moim ustawieniu wszystko na dysk video ) i rozpoczęciu pracy pojawia się komunikat Full Dysk. Pomużcie


poniedziałek, 14 czerwca 2004, 11:39
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
Komunikat ten mówi że nei masz miejsca na dysku ;P


wtorek, 15 czerwca 2004, 03:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Mam Windowsa 2000 Pro, Płyte główną Epox na nforce2, procesor AMD Athlon 2600+, 512 mb DDRAM dual, karte video Matrox RT 2500, Adobe Premiere 6.5, zasilacz 360 W.
Wszyskie dyski jakie mam ( 3x 120 GB ) to Maxtor, i sformatowane są na NTFS. Jeden z dysków podzielony jest na trzy partycje, a na jednej z tych partycji jest system. ( z 20 GB zajmuje 60% ). Dysk, na który zgrywam jest osobnym dyskiem od systemu. Film zgrywam w ustawieniach w Premierze na dysk video, ( obecnie ma 50 % wolnego ) nawet po sformatowaniu występuje problem o którym wcześniej napisałem. Próbowałem też zamieniać dyski, pożyczać, problem nie ustępuje. A co ciekawsze przy wcześniejszym Adobe Premiere 6.02 tego nie miałem :cry:


wtorek, 15 czerwca 2004, 06:19
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 27 czerwca 2004, 06:48
Posty: 13
Post 
wiec zmien na starego i wszystko wroci do normy :) :P


niedziela, 27 czerwca 2004, 07:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
jeżeli jeszcze nadal borykasz się z tym problemem to podpowiem Ci, że ja miałem podobne objawy w momencie gdy padał mi jeden z dysków w kompie ( i to wcale nie był ten na który zrzucałem materiał - też tego nie rozumiem ;> ). Objawy zniknęły gdy odłączyłem całkowicie wadliwy dysk ... ;/ Spróbuj może włączyć w BIOSie funkcję S.M.A.R.T (o ile nie masz jej włączonej) - może wykryje Ci jakieś błey na dysku.


poniedziałek, 12 lipca 2004, 15:00
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
to powyżel to moja zguba ... ;]


poniedziałek, 12 lipca 2004, 15:25
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 marca 2004, 20:12
Posty: 84
Lokalizacja: Nowy Sącz
Post 
Próbowałem wielu wskazówek i już jest dobrze- problem w tym, że nie wiem która pomogła, ale ze " S.M A R T " sprawdzę


wtorek, 20 lipca 2004, 19:48
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL