Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 03:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 [b]Premier 6.0 premier.exe wygenerowal blędy...[/b] 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 6 stycznia 2004, 11:20
Posty: 23
Post [b]Premier 6.0 premier.exe wygenerowal blędy...[/b]
Czesc!!!
Premier, exe wygenerowal bledy i bedzie zamkniety. Musisz ponownie uruchomic program... Co z tym zrobic???
Instalowalem program juz kilka razy i ciagle to samo???


środa, 16 czerwca 2004, 18:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 marca 2004, 20:12
Posty: 84
Lokalizacja: Nowy Sącz
Post 
Spróbuj zrobić upgrade 6.02- to powinno pomóc, jeśli z pozostałymi masz w porządku


czwartek, 17 czerwca 2004, 07:19
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 6 stycznia 2004, 11:20
Posty: 23
Post 
dzieki!!!


czwartek, 17 czerwca 2004, 15:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL