Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 17:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Adobe Premiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 5 października 2002, 00:29
Posty: 3
Post Adobe Premiere
Mam już dosyć, posiadam Adobe Premiere 6.5 i nowe stery do Pinnacle ProOne 2.01 pracuję pare godzin i po ponownym otwarciu projektu wywala mi błędy i jakieś dziwne -1 przy ścieżkach co zrobić i jak to naprawić ???

_________________
Rafał


środa, 9 października 2002, 00:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post blad -1 w AP
Jest na to sposób. Naprawa trwa 3 sekundy.
Edytujesz projekt, zmnieniasz w pozycji "rate" przecinek na kropkę lub odwrotnie (już nie pamiętam dokładnie co na co) i po bólu.
Oczywiści tych pozycji jest tak dużo, jak dużo miałeś plików na timeline'ie.
Więc skorzystaj, z funcji zastąp. :D


środa, 9 października 2002, 11:45
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 5 października 2002, 00:29
Posty: 3
Post Re: blad -1 w AP
mam prośbę ponieważ w tych sprawach niestety na razie jestem lamerem poproszę Cię o bardziej szczegółowe informacje co i gdzie trzeba zminić

_________________
Rafał


środa, 9 października 2002, 17:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL