Teraz jest środa, 14 listopada 2018, 00:34




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Adobe Premiere 6.5 lub Pro procesor AMD ? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 21 lipca 2004, 09:39
Posty: 10
Post Adobe Premiere 6.5 lub Pro procesor AMD ?
Witam

Czy jest jakis patch ktory umozliwia uruchomienie programu na procesorach amd?


poniedziałek, 26 lipca 2004, 12:22
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3412
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Pytanie wręcz zaskakujące: Jakie ma znaczenie rodzaj procesora dla instalowanego i uruchamianego adobe premiere ? Jeśli nie jest to zbyt wolny procek, nie ma tu znaczenia jakiej firmy on jest. Wszystkie komputery chodzą mi na Athlonach z adobe premiere 6.5.


poniedziałek, 26 lipca 2004, 12:53
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 21 lipca 2004, 09:39
Posty: 10
Post 
Dzieki za odpowiedz

Pytalem dlatego ze Premiere pro wymaga procesora z instrukcjami "SSE" - moj procek to Athlon 1.4(na stronie adobe jest mowa tylko o procesorach intel), a do konca nie wiedzalem jak jest z AP 6.5.


poniedziałek, 26 lipca 2004, 13:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Nic się nie bój. U mnie chodzi bez problemu na Athlonie


wtorek, 27 lipca 2004, 13:59
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
MontaÂżysta Darek A. napisał(a):
Pytanie wr? zaskakujÂące: Jakie ma znaczenie rodzaj procesora?


Sprobuj odpalic ap pro na duronie to sie dowiesz.


wtorek, 27 lipca 2004, 15:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Witam! Ja używam premiere na Athlonie 2600+, z tego co pamiętem to ma on to i działa super!


wtorek, 27 lipca 2004, 21:58
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
premiere pro zaczyna chodzic od athlonow XP z tego co pamietam. u mnie w kazdym razie chodzi bez klopotow.


niedziela, 29 sierpnia 2004, 17:01
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 19 sierpnia 2004, 00:13
Posty: 15
Lokalizacja: Polska, Zabrze
Post 
U mnie to samo. Premiere Pro, czy też Premiere Pro 1.5 (testowane demo) plus Athlon 2000+ i zero problemow. Pozdrawiam.


niedziela, 29 sierpnia 2004, 18:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL