Teraz jest poniedziałek, 23 lipca 2018, 09:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 adobe premiere 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 17 września 2004, 18:24
Posty: 1
Post adobe premiere
witam
jestem początkujacym urzytkownikiem tego programu... i mam mały problem, chodzi o zapis filmu..
po włozeniu na "sciezke" zmontowanego filmu zapisuje go tak jak w instrukcji i w czym tkwi problem otoz po właczeniu zmontowanego juz filmu wyswietka jedną klatke ( tak jakby zacią sie w pierwszej klatce) ale dzwięk odtwarza sie bez problemu.. juz kilka dni sie poce ale nic nie wychodzi czy ma ktos pomysł co moze byc grane?
jak mam zapisac zmontowany plik?

_________________
denis


piątek, 17 września 2004, 18:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
yhm...
co to znaczy "zapisuje go tak jak w instrukcji" ?? tzn. jak? jakim kodekiem?

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


piątek, 17 września 2004, 21:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL