Teraz jest piątek, 20 lipca 2018, 16:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 mam Pinnacle Studio 9 i niby wszystko ok a jednakgdy wypalam 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 21 września 2004, 23:22
Posty: 3
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Post mam Pinnacle Studio 9 i niby wszystko ok a jednakgdy wypalam
mam Pinnacle Studio 9 i niby wszystko ok a jednakgdy wypalam płyte dvd nie moge jej odtworzyć ....co robię źle..? Jesli możesz pomóż mi bo moja cierpliwość dawno już ciągnie na rezerwie. Renderuje tak jak powinno, wypala płyte...coś nawet jest na niej zapisane ...ale nie odtwarza...

_________________
całkowity brak wiedzy


czwartek, 23 września 2004, 20:43
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 21:01
Posty: 16
Post 
Ale naczym próbujesz odtwarzać tą płyte na (odtwarzaczu czy komputerze??)


czwartek, 23 września 2004, 21:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 21 września 2004, 23:22
Posty: 3
Lokalizacja: Gorzów Wlkp.
Post re
tak w komputerze....próbowałam tez na stacjonarnym DVD - bez sukcesów niestety ;(

_________________
całkowity brak wiedzy


czwartek, 23 września 2004, 23:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL