Teraz jest środa, 21 sierpnia 2019, 20:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
 Pinacle 9 i DVD 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pinnacle
Ja też dodatkowo używam Pinnacla i też mam problem jak nagram płytkę DVD bezpośrednio z Pinnacla to nie odtworzę jej na odtwarzaczu stacjonarnym Ale nagrywam zawartość płytki DVD na dysk twardy a potem sonikiem jako już dane nagrywam plik video_ts to wszystko śmiga super. Co dziwne jak nagrywam Sonikiem używając wizarda to stacjonarny DVD widzi płytkę a jak wyjdę z wizarda i wybiorę bezpośrednio z okna programu Sonic nagraj dane i nagram plik video_ts to moje DVD stacj. nie widzi tej płyty zupełnie tak jak nagrywam bezpośrednio z Pinnacla. Nie wiem czy jest ktoś mądry kto to mi wytłumaczy. Czyli na jakość nagranej płytki ma wpływ nie tylko płytka , nagrywarka ale też program którym się to robi. Pozdrawiam.


piątek, 5 listopada 2004, 18:09
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 1 listopada 2004, 00:52
Posty: 552
Lokalizacja: Warszawa
Post 
zastanawiam się nad jednym,kolega składał kompa gość doradził mu komplet z athlonem 2,800 chociaż odradzałem mu bo zawsze preferowałem Pentium od II po IV którą teraz mam ale nie oto chodzi
i okazało się że ma podobne problemy ze studio 9 ale inny koleś z tego samego domu ma studio pod P4 i nie ma problemów. Ciekaw jestem opini
posiadaczy Pentium i Studio 8 lub 9. Póki nie kupiłem ADOBIEGO też używałem studio 8 dość intensywnie i rzadko się wywalał choć niedogodnością było to że po każdej poprawce w menu renderował od nowa.Pozdrawiam


piątek, 5 listopada 2004, 23:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Ja od wielu lat używam wyrobów Intela i nie zauważyłem większych problemów. Raz się przesiadłem na AMD i problemy miałem z tyloma rzeczami, że do obróbki wideo nie doszedłem nawet. Być może (faktycznie) z tego powodu jestem zwolennikiem Intela i Pinnacle :lol:

Ale z autopsji znam przypadek, że wszelki soft Pinnacle odmówił współpracy - miałem wtedy płytę Asusa P4PE.


piątek, 5 listopada 2004, 23:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL