Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 13:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 procoder 2.0 jak wyłączyć dźwięk 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 16 maja 2003, 00:15
Posty: 63
Lokalizacja: Cieszyn
Post procoder 2.0 jak wyłączyć dźwięk
Jak wyłączyć ten dźwięk w procoderze informujący o zakończeniu liczenia. Jeszcze chwile a przez ten program znajdę się w wariatkowie!


środa, 13 października 2004, 19:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Troche własnej inwencji nie zaszkodzi. To naprawdę tak trudno poszukać opcji programu i sprawdzić czy tam nie ma czegoś takiego.

p.s. zawsze możesz wyłączyć głośniki :wink:


Ostatnio edytowano środa, 13 października 2004, 23:04 przez -Damian-, łącznie edytowano 1 raz

środa, 13 października 2004, 22:19
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 16 maja 2003, 00:15
Posty: 63
Lokalizacja: Cieszyn
Post 
Sorry, nie przyjrzałem się dokładnie menu options. Już znalazłem


środa, 13 października 2004, 22:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL